Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mekkora vagyontól, birtokolt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mekkora vagyontól, birtokolt javaktól számít egy férfi tényezőnek a nők szemében?

Figyelt kérdés

Ugyebár erről sokfélét lehet olvasni. Sokaknál elvárás a saját lakás, hitelmentesen. Másoknál már az sem mindegy, milyen. Ugyanígy az autó megléte és típusa is erősen számít sokaknál.

a kisebb dolgokban pedig alapnak számít a márkás ruházat, cipő, óra, stb...

Valamint az is, hogy a férfi külseje is milyen ápoltságot tükröz, a szokásairól nem is beszélve.

Összességében: milyen mértékű az a birtokolt értékmennyiség, amikortól már a nők komolyan számolnak vele, akár korcsoportonként?

Ahogyan az is érdekel, hogy milyen mértékben változik mindez, ha mást kell kompenzálni vele?

2021. nov. 19. 21:41
1 2 3
 1/28 Noren1989 ***** válasza:
81%

.

Csak feliratkoztam, nyugi.

2021. nov. 19. 21:46
 2/28 anonim ***** válasza:
93%
A páromnak egy picike kis lakása van, albérlet. Egy régi suzukival jár. Most lett jól fizető állása eddig kb 200 ezret se keresett havonta. Mi boldogok voltunk, eddig is, és leszünk ezután is. Ha választhatok wgy gazdag pasi és közte, akkor is őt választanám. Tőle kapom meg azt a szeretetet és figyelmet amire vágyom.
2021. nov. 19. 21:47
 3/28 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem 20 éves korig a menő cuccok a fontosak,utàna az a menő,ha van autód,30 körül meg az,ha van saját lakásod/házad.Ami a hitelt illeti,társaságfüggő,meg az autó típusa is. Attól függ,milyen körökben mozogsz.De egy àtlagos dolgozó nő esetében nem alap elvárás a gucci meg a lamborghini nyugi.
2021. nov. 19. 21:57
 4/28 anonim ***** válasza:
61%

50 millával már jó leszel☺

21/L

2021. nov. 19. 21:57
 5/28 anonim ***** válasza:
94%

Lehet engem mindenki átver így 30 évesen, de baráti körömből, családomból, barátaim családjából, ismerősökből senkit nem hallottam még, hogy neki az számít elsősorban, hogy van-e lakása, kocsija. Sőt, egy-kettőnél a nő hozta örölségként a lakást, a legtöbbnél együtt építették fel a közös életet.

Nem akarom letagadni, van olyan nő, hogy lakás, autó, ruha, óra, és csak utána jön a szóbaállás, de szerintem a nagyon nagy többségnél pont nem az számít, hogy mekkora mértékű anyagi jólétet tud felmutatni. Vagy csak én ismerek pont ilyenek. Nem tudom...

2021. nov. 19. 21:58
 6/28 A kérdező kommentje:

Kedves 5-ös, a kérdést pusztán érdeklődésből írtam ki, senkit nem akartam megbántani.

A másik oldala a dolognak viszont az, hogy kimondva-kimondatlanul, az anyagiak nagyon sokaknál ott vannak a háttérben.

2021. nov. 19. 22:01
 7/28 anonim ***** válasza:
77%
Voltál már bármilyen kapcsolatban nővel, kérdező? Az erősen torzult világképről árulkodó kérdésed alapján ugye nem, bár okozhatsz meglepetést. :D
2021. nov. 19. 22:17
 8/28 A kérdező kommentje:

Én sosem értem, hogy ilyenkor miért kell személyeskedni.

Igen, voltam. Azon kívül, van szemem és látom, mi történik a világban.

2021. nov. 19. 22:19
 9/28 anonim ***** válasza:
70%

Ez helyrajzi kérdés is.

Egy borsodi faluban 250-el, 10 éves kocsival, és emeletes házzal, hitel nélkül, te leszel a Piervúmen.

De egy egyetemi városban, ott ha diáklányokra mész, na akkor kell a jó lakás és jó verda.

2021. nov. 19. 22:24
 10/28 anonim ***** válasza:
0%
Ha smucig lehet akarmennyije :F
2021. nov. 19. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!