Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Problémát jelent ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémát jelent ha a párotok néha sörszagúan megy haza munka után?

Figyelt kérdés
Max heti 2-3 alkalommal, de van hogy csak 1 sör ment le, nem több.
2021. nov. 24. 11:22
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szórakozás lenne, le tudna mondani róla.

Ha neki probléma lemondani róla, akkor az nem szórakozás, hanem kényszer.

És igen, akkor valami baja van. Akkor is, ha nem akar róla tudomást venni.

2021. nov. 24. 15:25
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, szerintem aki heti többször iszik, mert kell neki, mert hiányzik neki, az alkoholista. Aki külön lehetőséget teremt az ivásra, folyamatosan keresi az ürügyet, az iá alkoholista.

Aki olykor a haverokkal iszik, az nem az. De a rendszeres heti pár alkalom még mindig rendszeres, akkor is, ha olykor kemény vagy és nem iszol két hétig, hogy mindenki jól láthassa, hogy te nem vagy alkesz.

Hogy lásd a különbséget mondatba foglalva, te azt írtad, "van, hogy én se iszok két hétig" és, hogy "Max heti 2-3 alkalommal"

Párom van, hogy egy héten kétszer is iszik alkoholt, de csak évi néhány alkalommal. Amúgy havi max 3 olyan haveri összejövetel van, amikor iszik/iszunk is. Érzed, hol a különbség?

Én a magam részéről kiszálltam. Engem zavarna, ha a párom rendszeresen sörszagúan jelenne meg és az is, ha bármilyen más alkoholt fogyasztana rendszeresen.

2021. nov. 24. 15:29
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Heti 2-3 rendszeres kocsmázást én nem tűrném, ez nagyon sok, ilyennek szóba sem állnék.
2021. nov. 24. 16:26
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
Ez már alkoholizmus, mert heti 3-4 alkalommal KELL neki a sör.
2021. nov. 24. 18:25
 45/46 anonim ***** válasza:
29 Az ilyen proli alkesz apu vigye magával a pici gyereket nyugodtan.Könnyű más f.szával verni a csalánt.Gondolom ha az ilyen férfit otthagyná a gyerekkel a nő amiért megundorodott tőle, amiatt már sopánkodnál.
2021. nov. 24. 22:52
 46/46 anonim ***** válasza:
60%
ha fiatal jól néz ki a kutyát nem érdekli.. de amikor már öregszik a férfi és látszik is na akko baj van..
2021. nov. 26. 01:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!