Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdjek vele?18/l
Figyelt kérdés
Egy kocsmában dolgozok és tegnap majdnem megtörtént a dolog egy sráccal aki már régóta 1 hónapja akar felszedni a kocsmabol
De félek ha lefekszem vele annak híre megy
Szerintetek?
2021. okt. 26. 11:48
2/17 anonim válasza:
Én ha lány lennék egy büdös r.banc lennék és k.rvára nem érdekelne senki véleménye. 😄
4/17 anonim válasza:
Elmondom, hogy mi fog történni. A válaszolók 98%-a azt fogja javasolni, hogy ne feküdj le vele, de te ennek ellenére le fogod szharni a tanácsokat és lefekszel vele. Úgyhogy qrva sok értelme van ennek a kérdésnek.
6/17 anonim válasza:
Ha csak dugni akar, és azt akar, akkor ne. Se perc alatt te leszel a környék k_rvája és sorban állnak majd a jelentkezők. Ha komolyan érdekelnéd és nem csak 1-2 patront akarna ellőni benned, akkor elhívna randizni.
De amúgy egyetértek 4esel, úgyis lefekszel vele. Ami igazából nem baj, én is szeretek szexelni, csak utána ne sírjon a szád, ha meglesz a híred.
7/17 anonim válasza:
5, Ja csak így senki nem ítélel el és nem súg össze a hátam mögött. Így már nem is olyan érdekes.
8/17 anonim válasza:
De ha a kérdező is csak szexet akar tőle semmi többet akkor miért ne?
9/17 anonim válasza:
8, Mert rosszat tesz a gyakorin lévő női kommentelők lelki integritásának az alkalmi szex.
10/17 anonim válasza:
Ha csak dugni szeretnél egyet akkor igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!