Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Problémát jelent ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Problémát jelent ha a párotok néha sörszagúan megy haza munka után?

Figyelt kérdés
Max heti 2-3 alkalommal, de van hogy csak 1 sör ment le, nem több.
2021. nov. 24. 11:22
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
62%

Engem zavarna. Nem kell heti többször inni, egyszerűen nem látom miért is lenne ez jó. Ez az előszobája az alkoholizmusnak, hiszen egy-két sör még semmi. Közben meg...

Nem támogatnám. Nem instant szakító ok, de mindenképp rezegne a léc. Van alkoholista a családban. Szinte soha nem részegedik le, csak amolyan "rendes iparos, aki mindig italos", hogy egy mulatós nótát idézzek. Nem kéne ilyen pár.

2021. nov. 24. 12:06
 12/46 A kérdező kommentje:
Gondoljátok hogy 3dl sörtől lerészegedik egy férfi, heti 2-3 alkalommal?
2021. nov. 24. 12:09
 13/46 anonim ***** válasza:
27%

Nem gond.

Én nő vagyok, heti 2x3x összeülünk nővéremmel is inni valamit. Bor , pezsgő, de szoktak a fiúk hozni nekünk nagyon finom sört is.

Egy egy fárasztó nap után jól esik nekünk is, nekik is. Most lehet alkoholista vagyok ezek szerint, de hát ilyen az élet. Inkább az legyek mintsem normáknak megfelelni🤪

2021. nov. 24. 12:09
 14/46 anonim ***** válasza:
35%
ha valaki megiszik 1-2 igenyesebb sort kulturaltan, akkor nem lesz sorszagu. ha neha ismerosokkel beul munka utan sorozgeti, azzal semmi bajom, de ha minden masnap munka utan egyedul kesztetest erez ra, hogy leguritson 1-2 kommersz sort, az szanalmas. azok a ferfiak jutnak rola eszembe, akik a vonaton munka utan mar egybol szisszentettek a kobanyait, ahogy elindult a vonat. gyorsan lehuztak, mert otthon nem mertek, de kellett nekik a napi soradag, nyilvan a legolcsobb igenytelen szar sorbol. az ilyenektol a hanyinger kerulget. a minosegi sort szeretem, szoktam a baratommal is egyutt inni egyet-kettot, azzal semmi baj nincs.
2021. nov. 24. 12:11
 15/46 anonim ***** válasza:
100%
12, nem attól alkoholista valaki, hogy rendszeresen részeg, hanem attól, hogy rendszeresen kell neki az alkohol ahhoz, hogy jól érezze magát. Márpedig a heti 3 (vagy több?) alkalom az rendszer.
2021. nov. 24. 12:11
 16/46 anonim ***** válasza:
93%
Nekem aztán rohadt mindegy, hogy valami túlárazott szart iszik, vagy löttyöt, ha bizsergés kell neki a lazuláshoz, akkor ne legyünk együtt. Találhat ezer másik lányt, akinek ez nem baj. Miért kell rám erőszakolni ezt?
2021. nov. 24. 12:13
 17/46 anonim ***** válasza:
93%
dehogy nem alkoholista sznoboknál csak 1 üveg vörös bor a kaja mellé..
2021. nov. 24. 12:17
 18/46 anonim ***** válasza:
90%
Nem járok olyannal aki iszik
2021. nov. 24. 12:42
 19/46 anonim ***** válasza:
90%

ha valaki megiszik 1-2 igenyesebb sort kulturaltan, akkor nem lesz sorszagu. ha neha ismerosokkel beul munka utan sorozgeti"

kicsit próbálod kifordítani a dolgokat.. attól még mert valaki a munka társaival ül be , ugyan úgy alkesznak számít , mint ha egyedül.. itt nem számít hányan vagytok..

2021. nov. 24. 12:45
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem probléma, tőlem ihat, ő meg hamar talál új szállást magának, miután elköltözött.
2021. nov. 24. 12:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!