Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bármilyen célból regisztrálhatok tinderre vagy le fognak tiltani?
Igazából nem konkrétan a társkeresés stb. a célom, amire az app ki van találva. Nem zárom ki ennek a lehetőségét sem, de alapvetően csak szeretnék beszélgetni emberekkel, ismerkedni, barátkozni és ha úgy adódik, akkor személyesen is összefutni, találkozni, programozni. Más appot nem igazán tudok (max. a Bumble-t ismerem, aminek van bff funkciója is, de ott nem találkoztam a környékemen élő emberekkel, szinte mindenki budapesti), a tinder pedig tök jó lenne erre a célra, mert lehet szűrni az embereket és sok korombeli, egyetemista fiatal használja. Úgy vagyok vele, hogy célszerű lenne ezt már a bemutatkozásban megemlítenem, hogy ne legyen félreértés, szerintem jó tudni mi a másik szándéka stb. Csak attól félek, hogy esetleg jelentik a profilomat vagy ilyesmi, mert nem társat keresek, hanem csak ismerősöket, haverokat, barátokat.
Szerintetek ez beleférhet vagy sem?
Nem fognak kitiltani. A Tinder szlogenje, ami kapásból megjelenik a Google-ben is: "Tinder | Dating, Make Friends & Meet New People".
Abszolút nem csak dugás céljából lehet felregisztrálni, akármennyire is fáj ez egyeseknek.
9: miert csak online tudod a kapcsolatot tartani a barataiddal? ez nem teljesen tiszta. ha a virus miatti rettegesbol kifolyolag, akkor a tinderes ‘baratokkal’ is csak online tartanad a kapcsolatot?
ha kiirod a bioba, az egy fokkal korrektebb, de sokan egyreszt el se olvassak, masreszt meg leszarjak. megtetszel nekik, jobbra huznak, aztan ugy vannak vele, hogy majd beadod a derekad es addig nyomulnak. en nem szeretnem, ha a baratsagom abbol allna, hogy a masik titokban meg akar dugni es idonkent be is probalkozik.
es mi alapjan szelektalnal?
Azért tudjuk csak online tartani a kapcsolatot a barátaimmal, mert jelenleg nagy köztünk a távolság. Valamelyikük "csak" az ország másik felében, míg másikuk külföldön lakik és így csak nagyon ritkán tudjuk megoldani a személyes találkozókat, akkor is inkább csak futólag, egy-egy alkalommal. Ugye mindegyikünknek megvan a maga élete, tanul és / vagy dolgozik stb., nem tudunk csak úgy ide-oda rohangálni, hogy gyakrabban találkozzunk egymással. A vírusnak ehhez maximum annyi köze van, hogy az esetleges korlátozások vagy lezárások tovább nehezítik vagy akár ellehetetlenítik a dolgot. Egyikünk sem retteg.
A tinder pedig pont ezért jó, mert ott tényleg a környezetemben lévő emberekkel kerülhetek kapcsolatba. Én nem levelezgetni akarok meg mindenféle facebook csoportokban kommentelgetni mások bejegyzései alá stb., hanem személyesen szeretnék találkozni emberekkel, beszélgetni és közös programokat összehozni, ha a másik részéről is van rá nyitottság. Úgyhogy nem, a tinderes barátaimmal nem online tartanám a kapcsolatot, ez lenne a lényeg.
Szelektálni meg kb. ugyanúgy tudok szelektálni mintha párt keresnék, egy online platformon gyakorlatilag csak arra lehet hagyatkozni, hogy a másik szimpatikus-e azon infók alapján, amiket megoszt magáról. Ami fix az mondjuk az, hogy korombeli legyen vagy nyilván előnyt élvez az, akivel mondjuk látszólag van valami közös érdeklődésünk vagy ilyesmi, de semmi komolyabb szempontom nincsen. Úgyis kiderül, hogy kivel működik és kivel nem, szerintem ezt máshogy nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!