Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy amerikai katona írt nekem a facebookon. Egyáltalán ők regisztrálhatnak közösségi oldalon? Igaz csak a születési dátuma van fenn. Tudom ellenőrizni hogy tényleg ő valójában? Aki tud segítsen!
Egyáltalán ők regisztrálhatnak közösségi oldalon?
Hát ő is csak egy ember...
De a nem tiszt egyébként se kezdj vele, mind "fogyatékos" egy kicsit, direkt......
(Dolgoztam kint hivatásosként, hihetetlenek, tényleg a parancs teljesítésére jók csak, mindenre rá van írva minden, nehogy elrontsák és egymást öljék halomra :))
Ne legyél naiv.
Akár én is lehetnék az amerikai katona, vagy az elnök is. A f@szbúkon szinte mindenki hazudik valamit. Én is kamu néven vagyok fent.
jé de durva, akkor a barátaim nem is a barátaim :)
Megyek is és gyorsan beírok én is valami hazugságot, ha már te is úgy csinálod :D
Ez új fajta nigériai csalás. Nem katona, hanem egy afrikai feka van a túloldalon. Majd kér pénzt valamilyen indokkal...
Csak annyit írj be a Googleba, hogy amerikai katona csalás, rögtön lesz találat. Az első konkrétan az USA nagykövetségéé, ahol már 2018-ban leírják, hogy ilyen átverések terjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!