Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom függő, ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom függő, ti hogy látjátok ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

A párom “”cigi”” függő, 27 éves. Nem néhány szálról van szó néha néha. Napi 2-3 minimum. 1 éve vagyunk együtt mindennap együtt vagyunk és tudom mikor csinálja.

Én nem “cigizek” egyáltalán. Nem ítélem el semmi bajom vele nem akarok senkit megbántani. Szimpla aggodalom van bennem ezzel kapcsolatban. :)

Egyszeruen ugy erzem hogy ket kulon szemszogbol elunk ebben a kapcsolatban. Mar az elso talalkozasunkkor is be volt tepve ami utolag nekem eleg rosszul esett. Ugy erzem mintha meg velem se erezne magat eleg jol soha. A barati koreben is mindenki el vele en pedig ugy erzem hogy en vagyok a “fekete barany” unalmas baratno mert en nem szeretnem. Lehet hogy megse passzolunk ossze?

Egyszeruen nem tudom mit csinalhatnek mar tobbszor beszeltem vele errol, de csak azt mondja hogy tulzok. :(

Mindig amikor cigizik egyszeruen ugy erzem hogy ennyi volt, itt most elveszitettem a baratom és kaptam helyette valakit aki csak nez ki a fejebol és semmirol se akar tudni ami korulotte van…tenyleg mintha en is lennek egy kapcsolatba meg o is és teljesen mashogy eljuk meg az egeszet. De a csunya rossz baratno szerepet se szeretnem jatszani mert ugy kene elfogadnom ahogy van. Emiatt buntudatom is van sokszor, de egyszeruen azt szeretnem hogy o is kepes legyen tiszta fejjel lenni és ne kelljen ehhez a dologhoz nyulnia mindig….:(

Tartott mar szunetet 1-2 hetig “nincs ra szuksege,nem fuggo” cimen de alig varta hogy vege legyen és ujra ugyanugy ment minden. Engem tenyleg csak a jo indulat vezerel, latom nap mint nap hogy milyen amikor csinalja es mennyire ettol fugg az elete. Mar ugy is erzem hogy inkabb ezt valasztana mint engem az unalmas baratnojet. :(

Kulso szemmel mi a velemenyetek a szituaciorol? Mit tehetnek? Tulreagalom?

Elore is nagyon szepen koszonom a valaszokat, valoszinuleg kicsit ossze vissza a szoveg de koszonom aki elolvassa! :))

#függőség #hogysegitsek
2021. nov. 22. 12:20
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
22%

Szia! Én is hasonló helyzetben vagyok . Az én barátom már 30 feletti és ő is naponta szív "cigit". Elszívja azt a 3-4 is.

Mondjuk nála olyan hatást vált ki,hogy érzelmesebb lesz meg bújósabb ,semmi egyéb .

Nyáron volt durva ,hogy haverokkal nyaraláskor zsinórba 3 éjszakán át annyira be cigizett hogy tök piros volt a szeme meg azt se tudta hol van kb meg lassan beszélt .

Na akkor finoman megjegyeztem hogy túl sok ez már. Onnantól soha nem volt ilyen állapotban.

Egyébként ő azzal érvel hogy nem káros meg egészséges úgymond, jótékony hatású.

Inkább az zavar már hogy sok pénzt visz el.

Nekem is valahogy le kéne beszéljem róla, de én se akarok akadékoskodó lenni😅

2021. nov. 23. 00:13
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
#21: Téves, ugyanolyan kártékony, mint az alkohol, csak kissé más módon. Ha évekig használja, torzítja a személyiséget, rombolja a tudatot.
2021. nov. 23. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!