Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom függő, ti hogy látjátok ezt a helyzetet?
A párom “”cigi”” függő, 27 éves. Nem néhány szálról van szó néha néha. Napi 2-3 minimum. 1 éve vagyunk együtt mindennap együtt vagyunk és tudom mikor csinálja.
Én nem “cigizek” egyáltalán. Nem ítélem el semmi bajom vele nem akarok senkit megbántani. Szimpla aggodalom van bennem ezzel kapcsolatban. :)
Egyszeruen ugy erzem hogy ket kulon szemszogbol elunk ebben a kapcsolatban. Mar az elso talalkozasunkkor is be volt tepve ami utolag nekem eleg rosszul esett. Ugy erzem mintha meg velem se erezne magat eleg jol soha. A barati koreben is mindenki el vele en pedig ugy erzem hogy en vagyok a “fekete barany” unalmas baratno mert en nem szeretnem. Lehet hogy megse passzolunk ossze?
Egyszeruen nem tudom mit csinalhatnek mar tobbszor beszeltem vele errol, de csak azt mondja hogy tulzok. :(
Mindig amikor cigizik egyszeruen ugy erzem hogy ennyi volt, itt most elveszitettem a baratom és kaptam helyette valakit aki csak nez ki a fejebol és semmirol se akar tudni ami korulotte van…tenyleg mintha en is lennek egy kapcsolatba meg o is és teljesen mashogy eljuk meg az egeszet. De a csunya rossz baratno szerepet se szeretnem jatszani mert ugy kene elfogadnom ahogy van. Emiatt buntudatom is van sokszor, de egyszeruen azt szeretnem hogy o is kepes legyen tiszta fejjel lenni és ne kelljen ehhez a dologhoz nyulnia mindig….:(
Tartott mar szunetet 1-2 hetig “nincs ra szuksege,nem fuggo” cimen de alig varta hogy vege legyen és ujra ugyanugy ment minden. Engem tenyleg csak a jo indulat vezerel, latom nap mint nap hogy milyen amikor csinalja es mennyire ettol fugg az elete. Mar ugy is erzem hogy inkabb ezt valasztana mint engem az unalmas baratnojet. :(
Kulso szemmel mi a velemenyetek a szituaciorol? Mit tehetnek? Tulreagalom?
Elore is nagyon szepen koszonom a valaszokat, valoszinuleg kicsit ossze vissza a szoveg de koszonom aki elolvassa! :))
Szoval szerintem az, hogy masodiknak vagy unalmasnak érzed magad neki, az nagyin nem a drogtol/cigitol/akármitől van.
9.voltam
#9,11
Értjük, értjük: istennő vagy. Elég, ha csak arcra borulunk, vagy szeretnéd, hogy bikát is áldozzunk?
12 fuvezos cigis drogos srácokon egyiken se vettem eszre ilyet soha hogy engem unna vagy barmi.
Ezert lepontozni? :D
Meg vagyok győződve arrol, hogy akit fűvel unnak azt ugyanaz a srác tisztán nem függőként is unná!
13 mesélhetnék millio sztorikat.
Egyik se lett "kómás" bamba soha, mint akinek folyik a nyál a szájábol.
Nagyon is észen voltak mindig.
Úgy élnek, mint valami filmben. Autósüldözős illegális futamok is mentek a köreikben, széles kiépített kapcsolatrendszerek, állando partyk bulik, lakhelyváltogatások, minden pillanatban tortent valami, izgalmas vagy kaland veluk, ZAJLIK az élet velük és a köreikben es az nagyon.
És teljesen különböző emberekrol/bandákrol írtam, akik mégcsak nem is ismerik egymást.
Koszonom az eddigi valaszokat, irjatok meg! Nagyon orulok hogy ennyien reagaltok ra!:)
A baratom szeret engem nincs is ilyen problema hogy unna engem, mint mondtam ugy erzem mintha en lennek a barati koreben emiatt az unalmas “fekete barany” és nem szeretnem hogy o ugy erezze hogy megvaltoztatni szeretnem :) És igen fuves cigirol van szo. :)
Az "unalmas bnő" fogalmát lehetne fejtegetni
En csak azt mondanám illetve amit irtam csak annyit akartam mindani, hogy a saját vagy onbizalomhiányod, vagy szorongásaid, problémáid ne vetítsd ki arra, hogy annak oka a barátod életmódja lehet.
Az magadbol jön es belülről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!