Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom függő, ti hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom függő, ti hogy látjátok ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés

A párom “”cigi”” függő, 27 éves. Nem néhány szálról van szó néha néha. Napi 2-3 minimum. 1 éve vagyunk együtt mindennap együtt vagyunk és tudom mikor csinálja.

Én nem “cigizek” egyáltalán. Nem ítélem el semmi bajom vele nem akarok senkit megbántani. Szimpla aggodalom van bennem ezzel kapcsolatban. :)

Egyszeruen ugy erzem hogy ket kulon szemszogbol elunk ebben a kapcsolatban. Mar az elso talalkozasunkkor is be volt tepve ami utolag nekem eleg rosszul esett. Ugy erzem mintha meg velem se erezne magat eleg jol soha. A barati koreben is mindenki el vele en pedig ugy erzem hogy en vagyok a “fekete barany” unalmas baratno mert en nem szeretnem. Lehet hogy megse passzolunk ossze?

Egyszeruen nem tudom mit csinalhatnek mar tobbszor beszeltem vele errol, de csak azt mondja hogy tulzok. :(

Mindig amikor cigizik egyszeruen ugy erzem hogy ennyi volt, itt most elveszitettem a baratom és kaptam helyette valakit aki csak nez ki a fejebol és semmirol se akar tudni ami korulotte van…tenyleg mintha en is lennek egy kapcsolatba meg o is és teljesen mashogy eljuk meg az egeszet. De a csunya rossz baratno szerepet se szeretnem jatszani mert ugy kene elfogadnom ahogy van. Emiatt buntudatom is van sokszor, de egyszeruen azt szeretnem hogy o is kepes legyen tiszta fejjel lenni és ne kelljen ehhez a dologhoz nyulnia mindig….:(

Tartott mar szunetet 1-2 hetig “nincs ra szuksege,nem fuggo” cimen de alig varta hogy vege legyen és ujra ugyanugy ment minden. Engem tenyleg csak a jo indulat vezerel, latom nap mint nap hogy milyen amikor csinalja es mennyire ettol fugg az elete. Mar ugy is erzem hogy inkabb ezt valasztana mint engem az unalmas baratnojet. :(

Kulso szemmel mi a velemenyetek a szituaciorol? Mit tehetnek? Tulreagalom?

Elore is nagyon szepen koszonom a valaszokat, valoszinuleg kicsit ossze vissza a szoveg de koszonom aki elolvassa! :))

#függőség #hogysegitsek
2021. nov. 22. 12:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

Szoval szerintem az, hogy masodiknak vagy unalmasnak érzed magad neki, az nagyin nem a drogtol/cigitol/akármitől van.

9.voltam

2021. nov. 22. 12:34
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

#9,11

Értjük, értjük: istennő vagy. Elég, ha csak arcra borulunk, vagy szeretnéd, hogy bikát is áldozzunk?

2021. nov. 22. 12:46
 13/22 anonim ***** válasza:
89%
Elképzelem, ahogy egy befüvezett férfi harcol / hódít és elröhögöm magam. :D (főleg, hogy nem egy ilyen arcot ismertem :))
2021. nov. 22. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

12 fuvezos cigis drogos srácokon egyiken se vettem eszre ilyet soha hogy engem unna vagy barmi.

Ezert lepontozni? :D

Meg vagyok győződve arrol, hogy akit fűvel unnak azt ugyanaz a srác tisztán nem függőként is unná!

2021. nov. 22. 12:53
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

13 mesélhetnék millio sztorikat.

Egyik se lett "kómás" bamba soha, mint akinek folyik a nyál a szájábol.

Nagyon is észen voltak mindig.

Úgy élnek, mint valami filmben. Autósüldözős illegális futamok is mentek a köreikben, széles kiépített kapcsolatrendszerek, állando partyk bulik, lakhelyváltogatások, minden pillanatban tortent valami, izgalmas vagy kaland veluk, ZAJLIK az élet velük és a köreikben es az nagyon.

És teljesen különböző emberekrol/bandákrol írtam, akik mégcsak nem is ismerik egymást.

2021. nov. 22. 12:57
 16/22 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat, irjatok meg! Nagyon orulok hogy ennyien reagaltok ra!:)

A baratom szeret engem nincs is ilyen problema hogy unna engem, mint mondtam ugy erzem mintha en lennek a barati koreben emiatt az unalmas “fekete barany” és nem szeretnem hogy o ugy erezze hogy megvaltoztatni szeretnem :) És igen fuves cigirol van szo. :)

2021. nov. 22. 13:06
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Az "unalmas bnő" fogalmát lehetne fejtegetni

En csak azt mondanám illetve amit irtam csak annyit akartam mindani, hogy a saját vagy onbizalomhiányod, vagy szorongásaid, problémáid ne vetítsd ki arra, hogy annak oka a barátod életmódja lehet.

Az magadbol jön es belülről.

2021. nov. 22. 13:27
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
"a “fekete barany” unalmas baratno"
2021. nov. 22. 13:29
 19/22 anonim ***** válasza:
76%
Én buli alkalmával szoktam élni vele, de nem lennék olyannal, aki napi szinten tolja. Sajnos pl. az a tapasztalatom az ilyen emberekkel, hogy lazán vezetnek betépve, ami számomra iszonyat unszimpatikus, de amúgy sem lehet rájuk számítani. Sokat mozogtam/mozgok ilyen körökben, ez az igazság.
2021. nov. 22. 13:59
 20/22 anonim ***** válasza:
84%
27 évesen én már nem bírnám ezt elfogadni. 20 évesen még tök jó, meg poén. Na de ennyi idősen...
2021. nov. 22. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!