Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Verssel lehet csajozni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Verssel lehet csajozni?

Figyelt kérdés
Nem az amatőr dologra gondolok, hogy valakinek messengeren keresztül elküldök egy random verset, hanem arra, hogy mondjuk a buszmegállóban azzal mondom el valakinek, hogy tetszik, hogy odamegyek hozzá és elmondom mondjuk az Anna örököt persze nem reppelve, hanem érzelmesen, hangsúlyozva. Nem tudom, hogy a lányok ezt mennyire dijaznák, mennyire tetszene nekik.

2021. nov. 21. 20:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyban függ a lánytól.

Van aki aranyosnak tartaná, de van aki előtt beégnél, mert kiröhögne.

2021. nov. 21. 20:21
 2/16 anonim ***** válasza:
2021. nov. 21. 20:30
 3/16 anonim ***** válasza:
63%
Hát szerintem ha vers, akkor már udvarlásnak hívják, nem "csajozásnak", a csajozás inkább a "kő kóla, gecó"? Mondjuk ezt is biztos bele lehet írni egy versbe.
2021. nov. 21. 20:30
 4/16 anonim ***** válasza:
21%
Azokat a csajokat, akiket ezzel megfogsz, hidd el nem akarod 🤣
2021. nov. 21. 20:48
 5/16 anonim ***** válasza:
41%
A mai világban nem
2021. nov. 21. 20:53
 6/16 A kérdező kommentje:
Érdekes, az utolsók nagyon le lettek szavazva :D Kíváncsi vagyok, hogy kik által. Épp ezért mondjuk lányoktól is érdekelne vélemény 😁
2021. nov. 21. 21:22
 7/16 anonim ***** válasza:
67%

Szia Széplány, tetsző' nagyon!

Az a táska vagy egy vagyon...

Gucci, Prada? Mindegy, Drága!

Vágy' az egész testem Rád ma.

Lemerültem, dugni kéne,

Benne vagy-e? Tudni kéne... :)

2021. nov. 21. 21:26
 8/16 anonim ***** válasza:

Én nő vagyok

Nekem nem jön be az ilyesmi

De biztos van akinek igen

28/N

2021. nov. 21. 21:35
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Kissé túl sok az ismeretlen a kérdésben. Azt se tudod, hogy a csajnak van-e valakije, szereti-e a verseket, szimpatikus vagy-e neki, éppen milyen hangulatban van, stb...

Az ötlet maga nem feltétlenül hülyeség, de miért nem egy második randin állsz elő vele, ahol már tudod, hogy szingli, hogy szimpi vagy neki, valószínűleg jó hangulatban lesz, és esetleg addig megtudod, hogy hogy áll a versekkel.

Nulláról azért elég meredek...

2021. nov. 21. 21:39
 10/16 harebell ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem a verseket, de egy random idegentől szerintem ezt nem tudnám értékelni, nem annyira tudnék mit kezdeni a helyzettel. Ha utána szóbaelegyedünk és normálisan el tudunk beszélgetni, akkor összejöhet valami, de ugye nem a vers miatt. (Tehát végeredményben erre is az a válasz, mint mindegyik "x dologgal lehet-e csajozni?" kérdésre: elsülhet jól, de nem elég és nem elsősorban azon múlik a dolog. )
2021. nov. 21. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!