Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis akkor legyünk szüzek 50 év felett is mert nem talált ránk a szerelem?
Egy kérdésnél egy kommenten megakadt a szemem,ez volt az.
"Nem lenne szabad szexelni olyan emberrel,akibe nem vagyunk szerelmesek és akit nem is szeretünk igazán."
Mi a véleményetek erről?
Baromság.
Imádom a szarvasbélszínt, erdei gombával. De ha megéhezem, akkor jó a hambi is, mert muszáj enni.
Nem lenne szabad szexelni olyan emberrel,aki..."
Már itt bukik a dolog, mi a tököm az, hogy SZABAD-E szexelni. Ki szerint? Milyen jogon? A frusztrált szüzek szerint? Hagyjuk már.
Ezzel egyetértek, ha az első szexről van szó 15-20 évesen. Borzasztóan meggondolatlan, felelőtlen helyzetekbe lehet keveredni.
Felnőtt korban már tud mérlegelni az ember, a szüzesség egy állapot, nem kell őrizgetni, nincs értelme, bár a szex tényleg sokkal jobb tud lenni azzal akit szeretsz, de ettől függetlenül lehet szerelm nélkül is kielégítő.
Azért ha 50 év alatt nem tudsz 1 ellenkező neműben sem érdeklődést, vagy szerelmet felkelteni, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
Amúgy a szüzesség nem egy betegség, amin gyorsan át kell esni.
7: "Hát szerintem meg hülyeség, 17 évesen sem tartottam fontosnak szerelemből szexelni először, és lám, nem is bántam meg"
Hát ha te valamit nem tartasz fontosnak, akkor biztos hülyeség.
LOL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!