Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik képviselik a férfimozgalmakat/inceleket, és látják a korunk társadalmi problémáit, amire felfogják, hogy rendszerszintű megoldás kellene, a meglévő párkapcsolatokat felülvizsgálná?
Ázsiával hol vág egybe az incel mentalitás? Szerintem sehol.
Feltehetően vannak ott is incelek, ahogyan Amerikában is vannak. Ez nem újdonság. Viszont szerintem Ázsiában sem fogadják szívesen a gondolataikat.
"Nem, mert ez hosszutavu folyamat, vagyis tobb generacio multan kovetkeznenek be a szukseges valtozasok. " - Csak ha a 21-es mocskosszájú femináciához hasonló temérdek értéktelen "kapcsolatból" születik meg a következő generáció nagyobbik része, akkor hogyan lesz változás?
Az én elképzelésem az hogy drasztikus változásokra lenne szükség, mert már akkora a társadalmi kár. A mai kapcsolatok nagy részét fel kellene oszlatni, és az ilyen nagyszájú, válogatós feminácikat béranyaságra kötelezni, a mindenféle szerencsétlen nők, akik hagyják magukat az alfáknak verni, csalni, rongyként kezelni, az lehetne békés incelek mellett htb. A gyerekek egy részét pedig örökbe lehetne adni normális családoknak, a maradékot pedig lehetne állami intézményekben nevelni természetesen normális keretek között, szabályokat betartva, helyes értékrendre nevelve és szeretetben. Így azért felgyorsulna a változás, és arathatnánk valamennyit a babérokból.
Csak sajnos ezt a nyugati világban egyelőre lehetetlen meglépni.
Rendesen elszúrtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!