Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik képviselik a férfimozgalmakat/inceleket, és látják a korunk társadalmi problémáit, amire felfogják, hogy rendszerszintű megoldás kellene, a meglévő párkapcsolatokat felülvizsgálná?
"a meglévő párkapcsolatokat felülvizsgálná?"
Nem, mert ez hosszutavu folyamat, vagyis tobb generacio multan kovetkeznenek be a szukseges valtozasok. Ahogy a parkapcsolati piac eltorzulasa is egy tobb generacion ativelo folyamatkent kovetkezett be. De sajnos minden szabadsagharc ilyen.... Nem mi aratjuk le majd a baberokat....
37F incel
Valóban, nem kell fröcsögni, 11-es. Ha ilyen heves indulatokat vált ki belőled a kérdés, inkább ne írj ide.
Kérdező. Én nem vagyok sem incel, sem antifeninista.
De egy kérdésem lenne.
"De ha még teremtenénk egy élhető rendszert, élhető szabályokkal, akkor is ott van a sok-sok jelenlegi rendszerben született kapcsolat."
Nem igazán értem, mit akarsz mondani. Hogy akartok ti rendszerváltozást, amikor súlyos önbizalomhiányotok van? Azt hiszed, a világ a ti nézetekbe fog kerülni, vagy mi?
"A nagy részük női párválasztási kultúra alapján jött részre és sok van belőlük. El lehetne érni a változást úgy, ha azokhoz nem nyúlunk, vagy muszáj lenne?"
Ezt sem igazán értem. Lehetnél világosabb. A kérdésed is érthetetlen.
Mit akarsz változatni, meg akarod szabni, hogy a nők kit válasszanak?
Inkabb, a fasisztazas helyett, keresgeld a hasonlosagokat a naci eugenika es a lanyod parvalasztasi osztonei kozott. Mert kulturanak joindulattal sem lehet nevezni azt.
37F incel
20
Ha az én több mint 8 éves párkapcsolatomat (tehát ezzel együtt a párválasztási kultúrámat) mernéd szemből szemben, élőben így minősíteni, garantáltan szájon lennél vágva.
Nincs semmiféle hasonlóság.
A náciknál áltudományos emberkísérletek zajlottak:
"A tábor főorvosa, Josef Mengele által vezetett program keretében körülbelül 3000 ikertestvért tettek ki fertőző betegségeknek, csonkításnak és kínzásnak a „kutatás” nevében, amely a betegséget, az emberi tűrőképességet és genetikai összefüggéseket volt hivatott vizsgálni."
Forrás itt: [link]
Szégyelld el magad, amiért volt pofád a lányt a nácikhoz hasonlítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!