Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből komoly kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből komoly kapcsolat vagy csak plátói?

Figyelt kérdés

4 hete ismertem meg online egy férfit. Jelenleg 2000 km választ el bennünket. De holnap költözik Magyarországra, véglegesen.

30as évei közepén jár, én kicsit fiatalabb vagyok, pár évvel, és van egy kisfiam is akit úgy érzem szintén elfogad.

Mindennap órákat beszélgetünk, már mesélt rólam a a családjának is.

Valahogy azt érzem hogy hiányzik ha nem beszélünk, mindössze néhány óra, és egésznap ő jár a fejemben, ezt nem mondtam még neki, viszont ugyanezt elmondta ő is.

Annyira nagy közöttünk az összhang, bármiről eltudunk beszélgetni,legyen az komoly téma akár de rengeteget is nevetünk.

Fura érzés de ha kamerázunk, a nézése is teljesen magával ragad.

Lehet élőben nem ilyen lesz, de úgy érzem hogy már nem érdekel fog e tetszeni vagy sem, azt érzem hogy kell nekem, bármi áron is mert a lelke is fontos, azt érzem hogy nagyon normálisan áll hozzám.

2021. nov. 19. 13:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Azert meg ne eld bele magad. Jartam ugy, hogy 1 honapig chateltem valakivel, mindketten szerelmesek lettunk egy elkepzelt ideaba, aztan talalkoztunk eloben parszor, es kijottek a kulonbsegek. Csalodas es siras lett a vege.
2021. nov. 19. 14:01
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem egy fergeteges szex kaland 😜
2021. nov. 19. 14:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha más nem is, akkor szex. Majd élőben derül ki igazából, van - e szikra.
2021. nov. 19. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!