Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a közvélekedés, hogy rossz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a közvélekedés, hogy rossz kapcsolatban is jobb élmény a szex, mint prostival?

Figyelt kérdés

Az előbbi gyakorlatilag hétköznapi jelenség, a második meg azért eléggé tabusított, pedig szerintem nem ennyire egyértelmű a kérdés.

Sokan pont a szex miatt vállalnak egy rossz kapcsolatot, "végülis jobb, mint a semmi" alapon, pedig lehet máshol jobban kiélhetnék a vágyaikat.

2021. nov. 18. 10:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem voltam még prostival, de szerintem az jobb lehet. Ahol rossz a kapcsolat és állandóan veszekednek, ott sok a stressz, hiába jó a szex, ha azon kívül állandóan csak idegeskedés van. Egy prostituáltnál ez fel sem merül.
2021. nov. 22. 10:52
 12/15 Dzsoki ***** válasza:
11-es!Általában,igaz.Ettől még,ha nem jól választasz prostit,akkor lehet,hogy csak egy hüvelyben végzett önkielégítést kapsz.Viszonylag drágán.
2021. nov. 22. 11:05
 13/15 A kérdező kommentje:

Azért írtam a közvélekedést, mert én azt látom, hogy a társadalom nagyon képmutató ebben az ügyben. Egyrészt mindenki vágyna a kielégítő szexuális életre mégis sokaknak fut zátonyra a kapcsolatuk és kiesik a testiség is. Másrészt, ha valaki bevállalja a prostizást azonnal kígyót-békát kiabálnak rá, hogy mennyire alávaló, pedig tulajdonképpen csak egy normális emberi igényt próbál kielégíteni, amire mindenkinek szüksége van és sokszor olyanok ítélik el, akik maguk is szenvednek emiatt, de kifelé mást mutatnak.

Minek ez a megjátszás?

2021. nov. 22. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:
C veezió szex kapcsolat vagy barátság extrákkal. Szex van de nem kell elviselni minden téren a másik hülyeségeit.
2021. nov. 22. 18:56
 15/15 Dzsoki ***** válasza:
65%
Nem igaz,hogy aki bevállalja,arra kígyót-békát kiabálnak.Engem is,tudomásul vesznek.Igaz,én elvált vagyok.Továbbá,tartom,hogy egy rossz kapcsolat mellett,a férfi prostizni,megy,az akár a házasságot is megmentheti.Hiszen,van hol kiengedni a "gőzt".
2021. nov. 22. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!