Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a közvélekedés, hogy rossz kapcsolatban is jobb élmény a szex, mint prostival?
Az előbbi gyakorlatilag hétköznapi jelenség, a második meg azért eléggé tabusított, pedig szerintem nem ennyire egyértelmű a kérdés.
Sokan pont a szex miatt vállalnak egy rossz kapcsolatot, "végülis jobb, mint a semmi" alapon, pedig lehet máshol jobban kiélhetnék a vágyaikat.
Azért írtam a közvélekedést, mert én azt látom, hogy a társadalom nagyon képmutató ebben az ügyben. Egyrészt mindenki vágyna a kielégítő szexuális életre mégis sokaknak fut zátonyra a kapcsolatuk és kiesik a testiség is. Másrészt, ha valaki bevállalja a prostizást azonnal kígyót-békát kiabálnak rá, hogy mennyire alávaló, pedig tulajdonképpen csak egy normális emberi igényt próbál kielégíteni, amire mindenkinek szüksége van és sokszor olyanok ítélik el, akik maguk is szenvednek emiatt, de kifelé mást mutatnak.
Minek ez a megjátszás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!