Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fériak, számotokra melyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fériak, számotokra melyik alkat a vonzóbb?

Figyelt kérdés

most az arctol, stilustol, szemelyisegtol tekintsunk el. csak es kizarolag az erdekel, melyik test tetszik jobban?

1. (tehat tipikus modell alkat, vekony, magas, tok lapos has, nem tul nagy mell, de arányos, formás test)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2. (szinten magas es vekony, de nem annyira, mint egy modell, van combja es nem full lapos a hasa. termeszetesebb, nem annyira torekeny)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2021. nov. 17. 16:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Fényévekkel előz a második.
2021. nov. 20. 18:45
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Az 1. állítólag 177 cm és 54,5 kg. Ez kb. passzol az én 170 cm és 47-48 kg párosításomhoz, mondjuk ránézésre gebébb és laposabb vagyok nála is.

Itt azt láthatjuk, hogy a 2. kell, de még ő is lehetne husibb. IRL is nagyjából ezt látom. Ennek megfelelően én sem voltam sosem kelendő, lassan egy évtizede egyedül is rohadok. Ennyit arról, hogy a férfiaknak csak az "anorexiás modellek" kellenek...

2021. nov. 20. 19:20
 13/20 anonim ***** válasza:
78%

A 2. opcióból az első és utolsó képen lévő (feltehetőleg ugyanaz) a lány tetszik. Egyrészt nincsen agyonretusálva, így természetesek a testarányai. Nem mellesleg a stílusa egyedinek tűnik. A frizura, öltözet mind ezt sugallja. Puha, elvont, formás - az ilyen lányok a kedvenceim.

(Bi lány vagyok, szóval az én válaszolom lehet, nem releváns.)

2021. nov. 20. 20:48
 14/20 anonim ***** válasza:
72%
#12 ha ez a csajszi tényleg 177 cm magas, akkor egész biztosan nem 54 kiló. Akkor konkrétan egy izom és hús nélküli beteges csontkollekció lenne, ellenben ezen a csajon van azért egy kis izom, meg talán egy pici háj is (tehát azért nem anorexiásan hájtalan).
2021. nov. 20. 21:01
 15/20 anonim ***** válasza:
85%
Ha mindenkinek a 2. pakli tetszik, akkor mégis hogy van az, hogy mindenhol az első csoportra hasonlítú nők viszik a pálmát? Ha egy munkahelyen megjelenne egy modell alkat, még a multifunkciós irodai eszköz is rá akarna vetődni?
2021. nov. 21. 14:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a még teltebb nők jönnek be, de ha választani kell, akkor még mindig inkább a 2.
2021. nov. 21. 14:45
 17/20 anonim ***** válasza:
63%
Tök jó, akkor az enyém lehet az összes első kategóriás nő? Kár hogy az életben meg nagyjából mindenki a fél karját adná pont ezekért.
2021. nov. 21. 14:47
 18/20 anonim ***** válasza:

#17 nyilván, de egyrészt azt nem divat ide leírni, másrészt reménykednek hogy itt figyelik őket a 2. kategóriások és majd jól összejön nekik valamelyikük.

Szerintem az első kategória jobban néz ki ruhában mint anélkül illetve mint a második kategória, a valóságban meg ugye azt látod, nem pedig egy prospektust.

2021. dec. 2. 17:04
 19/20 anonim ***** válasza:
#15 Ez engem is érdekelne
2021. dec. 2. 21:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem meg az érdekelne hogy milyen sivár élet kell egy ilyen kérdés feltevéséhez...
2021. dec. 3. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!