Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon most meddig lesznek együtt ?
Tudom , ez egy olyan kérdés amire nyilván senki nem tudja a választ , nem látunk a jövőbe de kíváncsi vagyok hogy mások mire következtetnek a történtek alapján.
Hosszú lesz !
Volt egy 38 éves párom , én 26 vagyok. O egy nagyon intelligens , okos , jó meglatasu ember - külsőleg átlagos , sajnos néha kicsit ápolatlan mivel elhanyagolja magát az alkohol problémái miatt .
Az első házasságából származott 2 gyermeke ( 9, 11 ) . Ott a feleség lépett le mert nem bírta elviselni az excessziv eletvetelet.
Rá kb 3 évre megismert engem , lett egy közös gyermekünk aki most 2 éves . Nagyon intenzív kapcsolatunk volt, nem szeretném részletezni de a megcsaláson kívül sok rossz dolgot tettem es ő sem mindig volt jó hozzám . Úgy érzem ő az életem szerelme , nagyon függők meg a kapcsolattol bármennyire is beláttam hogy ő egy szociopata , egoista férfi aki nyilván nem tenne jót a kicsinek sem. Nem szoktunk hangosan kiabálni , veszekedni úgyhogy a gyerekünk nem agresszió között nőne fel.
A negatív hatás maximum az lenne hogy látná hogy az apuka többször iszik pár üveg sört és sokat dohányzik.
Most jön a lényeg !
Körülbelül 1 évvel ezelőtt úgy döntött hogy nélkülünk folytatja az életet és egy drasztikus döntést hozott . Eladta a házat , és tőlünk kb 10 ezer kmre költözött. Erre a volt felesége annyira bepipult hogy megtiltotta a gyerekeknek hogy tartsák az apjukkal a kapcsolatot ( telefonon keresztül ) én pont az ellentétet tettem , minden nap hívogattam , videóztunk , nem hagytam békén stb . Volt hogy letiltott akkor számot cseréltem . Kb idén januárra értünk el arra a szintre hogy jó kapcsolatunk volt telefonon keresztül ( közös maszturbáció , órákon tartó beszélgetések stb ) nyilván valahol jól esett neki egy teljesen idegen országban ahol nem beszéli a nyelvet egy " ismerőssel "beszélni.
Úgy volt hogy júniusban haza jön , de közben március végén megismerkedett egy számomra rettenetesen csúnya fekete bennszülött nővel. 😅
Azonnal megszakította velem a kapcsolatot , rengeteget szenvedtem , sírtam , zokogtam , ahol lehetett zaklattam. Őrület volt az életem és sajnos tisztában vagyok vele hogy nem teszek semmi jót magammal , nem lett volna szabad futnom utána , női büszkeség bla bla bla.... Nem kérem hogy kiosszatok hogy csicska vagyok meg egy szar anya mert én is tudom hogy hibát követtem el .
Augusztus elején véget ért a nagy szerelmük , amit nyilván minden közösségi oldalon folyamatosan posztoltak . Ismét felkerestem , napi kontaktusban voltunk , megígérte hogy haza jön hozzank . Eladta a lakásából a bútorokat , felmondta a lakás szerződést és azt mondta hogy október végén haza jön . Ez október 5.en volt és rá 3 napra ismét kibékült a bennszülött nővel. Azóta nem csak hogy letiltott de még számot is cserélt. Az utolsó üzenetében elmagyarázta hogy nem bízik bennem y nem szeretne feladni az ott felépített életét a bizonxtalert és fél hogy H haza jönne ismét ugyanazok a problémák lennének és boldogtalan lenne . A gyerekek abszolút nem érdeklik látszólag . Tegnap óta folyamatosan posztolgat Facebookra hogy mennyire boldog .
Tudom hogy ezt így nehéz megítélni, de azt még hozzá szeretném tenni hogy rendelkezik egy bizonyos összeggel ( nyilván az is véges ) amit abban az országban sokkal jobban be tud osztani mint itthon. Havi kb 90 ezerből gyönyörű életet él . Nem szeretne haza jönni és mivel lejár a vízum, elveszi nemsokára a bennszülött nőt. ( Amúgy nem bennszülött csak úgy néz ki 😅 )
Nem érdekli a családja , a gyerekei , és nem hiszem hogy tényleg ennyire szerelmes . Szerintem csak épp kihasználja a lehetőséget , ott akar maradni és talált magának egy szegény , csúnya, fiatal nőt aki a jobb élet reményében vele van .
Tudom hogy beteges , és nem is igazán szeretném hogy vissza jójjon hozzánk , csak fáj hogy neki most ennyire jó . Nem erdemli meg ezek után amit velünk tett !
Szerintetek tényleg elveszi feleségül ? Es ha igen , nem lehet hogy vele is ugyanúgy mint velem on-off kapcsolata lesz ? Mivel egyszer már szakítottak 3 hónapra lehetséges hogy ismét szakítani fognak vagy ilyen esetben a legtöbben örökre együtt maradnak es megerősödik a kapcsolat ? Mert ez tuti hogy ha több mint 2x van szakítás , tehát on- off , az bizony valamikor teljesen off lesz .
Köszönöm szépen ha valaki végig olvassa
Es ezutan a benszulott is szül gyerekeket, aztán őt is otthagyja.
Majd hazajön, aztan csinál neked mégegyet es aztán megint lelép.
Itt a vége fuss el véle.
Mit vársz egy alkoholistától? Csodát? Na az nem lesz.
A helyedben inkább a saját fejedben tennék rendet, mert a leírtak alapján ott is van sok probléma, sőt, ott van csak igazán.
Lehetne több eszed! Lehet, hogy örökké együtt lesznek, de ehhez semmi közöd.
Minek szültél gyereket egy elvált alkesznek, aki gondolom már akkor is láttad, hogy elhanyagolja a 2 meglévőt? Ami most van, azt magadnak csináltad, ha jól számolom kb. az első randin terhes lettél..
7es , de szerinted együtt marad a bennszülött nővel ?
Tudom hogy igazad van .
Többször is mondtam neki , hogy Szerelmem egyszerűen nem hiszem el hogy ilyen vagy , nem fogadom el hogy te ez vagy , ez nem lehet a valóság ! Így vissza gondolva ezekre a szívből jövő szavaimra , biztos vagyok benne hogy a gondolataim által krealtam egy apát , egy társat aki valójában nem is olyan mint akit szeretek. Másrészt meg amikor eljutok ismét erre a szintre és belátom , annyira fáj hogy neki ilyen jó . Igazságtalan. Egy gyönyörű helyen el , boldog , házasodik amíg én nevelem a gyermekünket. Persze , ezt én csináltam stb ... De nyugodtabb lennék ha neki I kevésbé lenne szép az élete. Anyukám mindig azt mondja hogy majd egyszer vissza kapja az élettől , de nem úgy néz ki . Legalábbis idáig .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!