Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenti a minőségi együtt töltött idő?
Nem tudom, hogy érzelmi leírásra gondolsz vagy konkrét tevékenységekre, szóval tevékenységeket írok, az egyszerűbb:
- Normális beszélgetés. A "milyen napod volt" után ne csak egy jó/rossz válasz jöjjön ÉS figyeljünk is egymásra.
- Együtt pihenés. Furának tűnik, de nekem ez is minőségi tud lenni. Mondjuk, szombaton alszunk délig, aztán ébredés után is még pár órát az ágyban maradunk összebújva.
- Csináljunk időtől függően néha vagy sokszor programokat. Legyenek közös élmények. Ehhez néha elég egy séta, de néha utazzunk el valahova.
- Meg persze, a jó szex. Élvezzük mindketten, akarjuk a másikat, passzoljanak az igényeink és ne legyen kényszer egyik fél részéről sem.
Sajnos, nekem csak 1 emberrel volt meg minden. Más esetekben vagy ez, vagy az, de kilógott. Szóval, szerintem nekem kicsit nagyok az elvárásaim a "minőségi" címszóval.
Számomra az, mikor nem csak egy légtérben vagyunk elfoglalva a saját kis dolgunkkal, hanem egymással foglalkozunk, beszélgetünk.
Szerintem lehet ez akár tv nézés is, ha nem csak nézzük csendben egymás mellett, hanem összebújunk, közben beszélgetünk, ez esetben leginkább a filmről :)
Tehát a kulcs, hogy közösen.
Olyan, amikor egymásra figyelünk.
Nálunk pl.:
- beszélgetés
- társasjáték
- kártyajáték
- közös videojáték
- túrázás
- kertészkedés
- barkácsolás
- főzés
- bringázás
- közös program (múzeumlátogatás, városnézés, vacsora, stb)
Hirtelen ennyi jutott eszembe.
Szóval nem az, amikor egymás mellett ülünk és egyikünk olvas, a másik netezik, hanem mikor valamit közösen, együtt csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!