Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelenti a minőségi együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenti a minőségi együtt töltött idő?

Figyelt kérdés
Sokan és sokat hangoztatják ezt a kifejezést, de érdekelne hogy kinek mit jelent ez valójában. Kérlek hanyagoljátok a "az amit annak érzel" és hasonló válaszokat. Kifejezetten arra vagyok kíváncsi, hogy számodra mit jelent és nálatok mik a szokások.
2021. nov. 12. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hogy érzelmi leírásra gondolsz vagy konkrét tevékenységekre, szóval tevékenységeket írok, az egyszerűbb:

- Normális beszélgetés. A "milyen napod volt" után ne csak egy jó/rossz válasz jöjjön ÉS figyeljünk is egymásra.

- Együtt pihenés. Furának tűnik, de nekem ez is minőségi tud lenni. Mondjuk, szombaton alszunk délig, aztán ébredés után is még pár órát az ágyban maradunk összebújva.

- Csináljunk időtől függően néha vagy sokszor programokat. Legyenek közös élmények. Ehhez néha elég egy séta, de néha utazzunk el valahova.

- Meg persze, a jó szex. Élvezzük mindketten, akarjuk a másikat, passzoljanak az igényeink és ne legyen kényszer egyik fél részéről sem.

Sajnos, nekem csak 1 emberrel volt meg minden. Más esetekben vagy ez, vagy az, de kilógott. Szóval, szerintem nekem kicsit nagyok az elvárásaim a "minőségi" címszóval.

2021. nov. 12. 10:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem azt, amikor nem csak úgy elvagyunk egymás mellett, de közben másra figyelünk (mint pl. filmnézésnél vagy egy csomó hétköznapi szituációban), hanem aktívan csinálunk valamit és ezáltal közös élményt szerzünk. Az is minőségi idő, amikor ugyan semmi különös nem történik, de egymásra kapcsolódunk és mélyen, tartalmasan beszélgetünk, nem hétköznapi dolgokról ill. teendőkről.
2021. nov. 12. 10:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a minőségi idő az, amit maximálisan együtt töltünk. Nem tvzünk, vagy telefonozunk közben, hanem egymásra figyelünk. Ez lehet egy közös séta, egy étkezés,főzés vagy bármi, amit együtt tudunk csinálni.
2021. nov. 12. 10:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Számomra az, mikor nem csak egy légtérben vagyunk elfoglalva a saját kis dolgunkkal, hanem egymással foglalkozunk, beszélgetünk.

Szerintem lehet ez akár tv nézés is, ha nem csak nézzük csendben egymás mellett, hanem összebújunk, közben beszélgetünk, ez esetben leginkább a filmről :)

Tehát a kulcs, hogy közösen.

2021. nov. 12. 10:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Olyan, amikor egymásra figyelünk.

Nálunk pl.:

- beszélgetés

- társasjáték

- kártyajáték

- közös videojáték

- túrázás

- kertészkedés

- barkácsolás

- főzés

- bringázás

- közös program (múzeumlátogatás, városnézés, vacsora, stb)

Hirtelen ennyi jutott eszembe.

Szóval nem az, amikor egymás mellett ülünk és egyikünk olvas, a másik netezik, hanem mikor valamit közösen, együtt csinálunk.

2021. nov. 12. 11:03
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor közösen csinálunk valamit, egymásra hangolodva. Lehet ez közös főzés, beszélgetés, kirándulás. Amikor nem nyúlunk a telefonhoz szinte egész nap, hanem egymásra figyelünk. Amikor mi ketten vagyuk és nem csatlakozik hozzánk xyz ember. Nálam ide tartozik a minőségi szeretkezés is, amikor nem elsietjük hanem kiélvezzük a dolgot, és utána összebújva maradunk, nem pedig mindenki megy a maga dolgára.
2021. nov. 12. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!