Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, h szól ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos, h szól ha nem tetszik neki mivel az ő lakása? Vagy egy bunkóval elek együtt!

Figyelt kérdés
Élettarsammal élek az ő lakásába. Közös gyerekünk nincs. Nekem is - neki is felnőtt külön élő gyerekeink vannak. Egyre többet kezdi hangoztatni , h nem tetszik neki h a gyerekem aki férjnél van ilyen sokszor feljön hozzánk. Van olyan hét h 3-szor is nálunk tölti a délutánt. Már odáig fajult h a gyerekem is meghallotta h morog érte és inkább hazament. Nekem ez iszonyatos lelki fájdalom. Szóltam neki érte h de a gyerekem miért ne jöhetne fel. Erre még neki áll feljebb h minek jön ide ennyit? Nincs neki otthon dolga? Főzzön a férjére! Az ő gyereke nem jár fel csak ünnepekkor messze lakik, így azzal se tudok érvelni! Nem tudom mit tudnék tenni mivel az ő lakása. Másoknál akiknek nem közös a gyerek ott is van ilyen probléma?
2021. nov. 12. 09:07
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
67%
Engem is idegesítene, ha valaki kéretlenül heti 3szor hosszabb időt töltene nálam.
2021. nov. 12. 09:11
 2/53 anonim ***** válasza:
75%
Igaza van, az ő lakása. Jogos hogy zavarja. De még akkor is, ha közös lenne az ingatlan. Ha az egyik félnek kellemetlen, akkor nem szabadítunk a nyakába senkit.
2021. nov. 12. 09:12
 3/53 anonim ***** válasza:
80%

Én is sokallanám a heti 3 alkalmat, még a heti egyet is felnőtt, önálló, egészséges gyerektől.

Ha segítségre szorul bármilyen téren az érthető lenne, de akkor meg meg kell oldani valahogyan a helyzetét.

2021. nov. 12. 09:19
 4/53 A kérdező kommentje:
Egyrészt azért nem mindig jön fel heti 3 ×. Van h csak egyszer. Másrészt oke ne szabadítsam a nyakára, mert a páromnak kellemetlen de akkor mit tegyek ? Mondjam meg a gyerekemnek h légyszíves ne gyere ennyit át hozzánk?
2021. nov. 12. 09:19
 5/53 anonim ***** válasza:
86%
Igaza van, de nem azért, mert az ő lakása, hanem mert együtt éltek, és mindkettőtöknek alkalmazkodni kell egymáshoz. Én is utálnám, ha minden héten heti háromszor kellene egy idegent kerülgetnem a lakásomban: ahogy kiveszem az írásodból, még az sincs meg, hogy gyerekként ismerte meg, így kialakult valami gyerek-mostohaszülő kapcsolat. Te miért nem mész a lányodhoz? Vagy miért nem opció, hogy olykor találkoztok valahol máshol?
2021. nov. 12. 09:20
 6/53 anonim ***** válasza:
96%
4, Például menjél te hozzá vagy szervezzetek közös programot.
2021. nov. 12. 09:21
 7/53 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem mész te át hozzájuk? Egyik héten te menj, másik héten ő jöjjön, az úgy elviselhetőbb. De akkor se heti 3x, nekem is az agyamra menne, ha valaki ennyit csövezne nálunk…
2021. nov. 12. 09:22
 8/53 anonim ***** válasza:
81%

"Mondjam meg a gyerekemnek h légyszíves ne gyere ennyit át hozzánk?"

Igen.

És ha ritkábban jön, azt is megbeszélve, megkérdezve, lehet-e.

2021. nov. 12. 09:22
 9/53 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem is sok, miért nem videóchateltek ennyit? Esetleg, hogyha unokát hozna, vagy ilyesmi, vagy átjön egy kis frissen sütött sütivel, főtt étellel.. hoz ilyenkor valamit?

Szerintem heti egy elég lenne, gondolom a párod veled akar kettesben lenni, kifejezhette volna magát szebben is..

Amennyiben többre van igényetek, járj át te hozzájuk, vagy szervezzetek programot.

2021. nov. 12. 09:23
 10/53 anonim ***** válasza:
55%

Itt többrétű a probléma.

Egyrészt nem értem, hogy ha ilyen kontrolláló, akkor minek költöztetett oda a lakásába?Esetleg azt hitte te egy báb vagy, aki úgy él majd ahogy ő parancsolja?Az ilyen embereknek nem szabad másokkal együttélni.A helyedben meggondolnám a szétköltözést.

A másik probléma, hogy ti ezek szerint mások vagytok nagyon, nem illetek össze.Neki csak úgy van a gyereke, őt meg az zavarja, hogy ti szoros viszonyban vagytok.Ez egyáltalán nem baj, ahol viszont évi egy sms a kapcsolattartás, ott ezt soha nem fogják megérteni.

A harmadik gondot pedig abban látom, hogy ugye nem közös a gyereketek.Nyilván a saját apjával hasonlóan gondolkodnátok és az nem mondaná, hogy ne menjen a gyerek látogatóba.A párodnak joga van okoskodni, neked meg elköltözni.Én biztosan meg is tenném a helyedben.

2021. nov. 12. 09:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!