Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, h szól ha nem tetszik neki mivel az ő lakása? Vagy egy bunkóval elek együtt!
Én is sokallanám a heti 3 alkalmat, még a heti egyet is felnőtt, önálló, egészséges gyerektől.
Ha segítségre szorul bármilyen téren az érthető lenne, de akkor meg meg kell oldani valahogyan a helyzetét.
"Mondjam meg a gyerekemnek h légyszíves ne gyere ennyit át hozzánk?"
Igen.
És ha ritkábban jön, azt is megbeszélve, megkérdezve, lehet-e.
Szerintem is sok, miért nem videóchateltek ennyit? Esetleg, hogyha unokát hozna, vagy ilyesmi, vagy átjön egy kis frissen sütött sütivel, főtt étellel.. hoz ilyenkor valamit?
Szerintem heti egy elég lenne, gondolom a párod veled akar kettesben lenni, kifejezhette volna magát szebben is..
Amennyiben többre van igényetek, járj át te hozzájuk, vagy szervezzetek programot.
Itt többrétű a probléma.
Egyrészt nem értem, hogy ha ilyen kontrolláló, akkor minek költöztetett oda a lakásába?Esetleg azt hitte te egy báb vagy, aki úgy él majd ahogy ő parancsolja?Az ilyen embereknek nem szabad másokkal együttélni.A helyedben meggondolnám a szétköltözést.
A másik probléma, hogy ti ezek szerint mások vagytok nagyon, nem illetek össze.Neki csak úgy van a gyereke, őt meg az zavarja, hogy ti szoros viszonyban vagytok.Ez egyáltalán nem baj, ahol viszont évi egy sms a kapcsolattartás, ott ezt soha nem fogják megérteni.
A harmadik gondot pedig abban látom, hogy ugye nem közös a gyereketek.Nyilván a saját apjával hasonlóan gondolkodnátok és az nem mondaná, hogy ne menjen a gyerek látogatóba.A párodnak joga van okoskodni, neked meg elköltözni.Én biztosan meg is tenném a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!