Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos, h szól ha nem tetszik neki mivel az ő lakása? Vagy egy bunkóval elek együtt!
29 Figyelj.A kérdező azt írta, hogy volt egy hét, mikor 3x ment.De ez nem állandó.El sem tudsz képzelni olyan élethelyzetet(válás, kirúgás, betegség, stb), amikor egy felnőtt gyerek időszakosan több időt töltene a szülőjével, mert mondjuk jó kapcsolatban van vele és náluk természetes egymást támogatni?Nem idegen a párod gyereke, hanem a párod gyereke.Ha szereted a párod, időszakosan ezt meg lehet érteni.Fordított esetben a kérdező is biztos elviselné ilyen időszakosan, ha többet menne a párja gyereke.
Azért érted, egy normális szülő-gyerek kapcsolat kölcsönösen sokkal stabilabb lesz mindig, mint hogy 55 évesen 1,5 éve együtt élsz valakivel.
Állj!
És mi van a külön élő, felnőtt gyerek párjával? őt nem zavarja, hogy szalad a mamihoz a csaja/pasija, heti 3X, órákra?
Lehet megromlott a kapcsolatuk, pont amiatt jár oda.
Egyébként ha az anyós-após segít a párnak amiben tud, akkor miért ne tarthatnának velük szorosabb kapcsolatot?
Sok fiatal párt ismerek, akik látogatják, fogadják mindkét fél szüleit.Azért, mert jóban vannak, egy család és egyiknek sem teher ez.
Szerintem tipikus példa arra, hogy mi a náthás 3,14csáért kell összeköltözni ilyen korban, lényegében miután már kirepültek mindkettőjük gyerekei. A kérdező hölgy is megtarthatta volna a privát szféráját, ott annyit családozik a felnőtt lányával, amennyit szeretne. A pasival pedig össze lehet járkálni, pár napokat egymásnál lakni, de semmi sem kényszeres.
Kérdező, én lépnék, lakásod megvan még?
34 Igazad van.Csak ugye egy bizonyos kor után szex már nem kell a nőnek, a családja kielégíti a társaságigényét, így nincs szüksége összejárós kapcsolatra, mert csak púp a hátán.
A férfiak azok, akiknek ha van is gyereke nem ápolják vele a kapcsolatot, közben meg egyedül se akar lenni, ezért oda akar költöztetni egy nőt akit ugráltathat.Közben persze a nőnek ebben nincs köszönet, mert csak problémát, zsarnokoskodást kap a nyakába(mint a kérdező esete).
Ilyen korban már egyre inkább nem is hajlandóak emiatt (főként a nők) kapcsolatosdit játszani.
Ti komolyan gondoljátok, hogy a hapsi szíve joga megszabni, heti hányszor és milyen hosszan találkozzam a gyerekemmel akár az ő lakásában - bocs, ha odaköltöztem, akkor az én otthonom is, gondolom nem kell az engedélye hogy rokon vendéget fogadjak - akár a gyerekemnél vagy bárhol. Mert minek az ilyennek társ, aki a gyerekével találkozgat?
Nem született meg az a hapsi. Ilyen hisztis, kontrolláló manusszal meg alapból nem állnék szóba.
Kíváncsi vagyok milyen válaszok jönnének erre a kérdésre, ha a családi kapcsolatok rovatba lenne, kicsit átfogalmazva, mondjuk így:
Odaköltöztem a páromhoz, mindkettőnknek felnőtt gyerekei vannak.A gyerekem nehéz időszakon megy keresztül, ezért ezen a héten 3x eljött hozzánk beszélgetni.Ez nem rendszeres, csak most így alakult.A párom ezt nem bírja elviselni, ezért beszólogatott, hogy elüldözze a gyerekem.Én csendben tűrök, mert hát nehogy a párom ideges legyen, inkább a gyerekem hagyom cserben a bajban.Ugye jól döntöttem?
Tudom, nem ez a kérdező hozzáállása.De ha "szót fogadott volna" a párjának, akkor így alakult volna a helyzet.Kíváncsi vagyok hányan átkoznák a kérdezőt, hogy micsoda szar anya, qrva, stb., ha így tette volna fel a kérdést.
Egyszerű a megoldás:
A néni vegyen egy ölebet, költözzön haza, a kölkeihez, vagy otthonba, és annyit lehet a gyerekekkel, amennyit akar!
A férfi meg keressen fiatal és gyermektelen nőt!
Kerdezo koltozz el etto a pasatol. Egy zsarnok. Beteges birtoklasi vagya van!!
N/40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!