Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogos, h szól ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos, h szól ha nem tetszik neki mivel az ő lakása? Vagy egy bunkóval elek együtt!

Figyelt kérdés
Élettarsammal élek az ő lakásába. Közös gyerekünk nincs. Nekem is - neki is felnőtt külön élő gyerekeink vannak. Egyre többet kezdi hangoztatni , h nem tetszik neki h a gyerekem aki férjnél van ilyen sokszor feljön hozzánk. Van olyan hét h 3-szor is nálunk tölti a délutánt. Már odáig fajult h a gyerekem is meghallotta h morog érte és inkább hazament. Nekem ez iszonyatos lelki fájdalom. Szóltam neki érte h de a gyerekem miért ne jöhetne fel. Erre még neki áll feljebb h minek jön ide ennyit? Nincs neki otthon dolga? Főzzön a férjére! Az ő gyereke nem jár fel csak ünnepekkor messze lakik, így azzal se tudok érvelni! Nem tudom mit tudnék tenni mivel az ő lakása. Másoknál akiknek nem közös a gyerek ott is van ilyen probléma?
2021. nov. 12. 09:07
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
35%

Ja hogy neked azért kell a gyerek, hogy legyen, aki ápol öregkorodban? Ha neked ennyire a gyerek a szent, akkor ne is legyen párod, mert az ő igényeit meg leszarod. Az ilyenből sosem lenne jó párkapcsolat. Nyilván a gyerek is fontos, de máshogy nem lehet megoldani a találkozókat? A kérdező nem tud átmenni hozzá? Nem tudnak egy kávézóban találkozni, vagy videóchatelni?

2021. nov. 12. 09:55
 22/53 anonim ***** válasza:
76%
egyebkent jobban belegodnolva, valahol jogos. neki a gyereked vegulis egy idegen, nyilvan nem kell rosszban lenni vele meg ugy csinalni, mintha nem letezne, de heti 3-at mar en is kicsit soknak ereznem. miert nem csinaljatok azt, hogy egyszer-egyszer lakason valo talalkozas helyett inkabb elmentek kavezni valahova, vagy beultol egy etterembe, de akarmi mas program is lehet, setalgatas, mozi, vasarlas.. nem muszaj mindig lakason logni.
2021. nov. 12. 10:01
 23/53 anonim ***** válasza:
61%
Csak kérdem, akik szerint a pasi egy bunkó, ők hányszor mennek felnőttként a szüleikhez, pláne a szülő új párjának lakásába?
2021. nov. 12. 10:05
 24/53 A kérdező kommentje:
Az se tetszene a páromnak ha én mennek el és munka után délután egyedül hagynám. Vagy hétvégén délután. Akkor azzal jönne, h minek nekem társ ha egyedül hagyom és eljárkalok.
2021. nov. 12. 10:06
 25/53 anonim ***** válasza:
78%
21 Sajnállak, ha ilyen buta vagy, hogy ennyit fogtál fel a hozzászólásomból.Erről szó sincs.Csupán azt írtam, ne lepődj meg, ha a gyereked is szarik a fejedre, mikor neked lenne szükséged a társaságára.Azt fogod kapni tőle is, amit adtál neki.
2021. nov. 12. 10:07
 26/53 anonim ***** válasza:
84%
szoval nem feltetlenul az a baja, hogy az o lakasan vagytok, hanem egyaltalan az, hogy talalkoztok?! feltetelezem, azert nem felnaposak ezek a talik, egy 1-2 oras kavezasba nem fog belehalni. azert felnott emberkent egy-egy delutant kibir egyedul. bar mondom, a heti 3 tali a felnott gyerekeddel azert kicsit mar tenyleg sok..
2021. nov. 12. 10:08
 27/53 anonim ***** válasza:
88%

24 Hát persze, tudtam előre, hogy ezt fogod írni.

Sok korodbeli nő ezérr is nem keres kapcsolatot, mert nem haljandóak az egész kiépített életüket alávetni egy vastagon középszerű férfi akaratának.A többi is ilyen, elvárják, hogy ne menj sehova, ne jöjjön senki, szakítsd meg mindenkivel a kapcsolatot, hogy csak őt szolgáld ki és őt szórakoztasd.Több korodbeli nő ugyanerre panaszkodik, pont emiatt nem is ismerkednek.

2021. nov. 12. 10:10
 28/53 anonim ***** válasza:
84%
Akik szerint igaza van a pasinak olvassák már el a kérdező utolsó hozzászólását......
2021. nov. 12. 10:10
 29/53 anonim ***** válasza:
73%
#25 senki nem írta azt, hogy szarjon a gyereke fejére, csak azt, hogy máshogy is meg lehetne oldani a találkozókat. Engem is zavarna, ha a párom gyereke, aki nekem “idegen”, állandóan itt lógna, de ez nem jelenti azt, hogy ellenezném a jó kapcsolatukat, csak szeretnék magánszférát.
2021. nov. 12. 10:11
 30/53 anonim ***** válasza:
13%
40+ _os férfiként ezért IS kerülöm a gyerekes, és 30+ -os nőket.
2021. nov. 12. 10:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!