Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas nők ti milyen magasak vagytok és a párotok milyen magas? Vagy ha nincs akkor az ideál pasitok kb. milyen magas?
Figyelt kérdés
Talán nem sértődik meg senki, magas nők alatt kb. a 175 cm és felette lévőket értem.2021. nov. 16. 08:51
11/15 anonim válasza:
Csak azért kommentelek ide, hogy a válaszokat be tudjam majd linkelni más kérdésekhez is.
12/15 anonim válasza:
11: mit? azt, hogy magas nokent nalam magasabb ferfit akarok vagy mi?? vagy pont azt, hogy sokaknak nem szamit?
13/15 A kérdező kommentje:
11. A férfiak és a nők átlagos testmagassága Magyarországon 176 cm és 164 cm. Magyarul a nők ha maguknál 12 cm-rel magasabb párt akarnak, akkor is még bőven válogathatnak a legtöbben és még az sem számít kirívónak. Nem tudom ugyanazt láttuk-e az 1. oldalon, de a nők 80%-ánál az látszik, hogy neki nem fontos úgy a magasság, hogy a másik legyen mindenképp 190-200 cm és simán összejön egy hozzá kb. hasonlóan magas emberrel. (A 10 centi magasságkülönbség nem nagy különbség, hiszen mondom Magyarországon a férfiak átlag 176, a nők 164 magasak.)
2021. nov. 16. 12:19
14/15 anonim válasza:
Ên 175 cm vagyok, a párom 190.
Az ideálom valójában magasabb, 195-200cm- de határ a csillagos ég:) Viszont csak emiatt nyilván nem cserélném le, hisz magasabb nálam és ez a fontos. Minden más tekintetben tökéletes számomra.:)
15/15 anonim válasza:
171 vagyok, a párom 167, de az ideál olyan 190
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!