Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szétcseszem azzal a volt férjem kapcsolatát, hogy
"erőltetem", hogy elvigye a gyerekünket magával kb
hetente egyszer?
21/50 A kérdező kommentje:
Egyébként ha ez a heti 3 óra tönkre tud tenni egy kapcsolatot, az belegondolva, annyit is ért. Mindenesetre szomorú azt olvasni, hogy itt ennyien természetesnek veszik, hogy egy apa ilyen lazán maga mögött kellene, hogy hagyja a gyerekét, mert az új partner ezt kívánja...
22/50 A kérdező kommentje:
14: Felőlem vihetné hétköznap is. Az azért nem jó, mert munka után fáradt a gyerek apja, akkor nem akarja elvinni. Azt csak zárójelben kérdezem, mi lenne a gyerekkel, ha én is fáradt lennék munka után...
fáradt is vagy.
de akkor miért nem kérdezed meg tőle, hogy szerinte mi lenne a jó megoldás, hogy lássa eleget a gyereket?
2021. nov. 14. 20:35
az nem megoldás, hogy őt szivatod. ezt még az én gyerekem is látja. mert engem is szivat az apukája. de ez gyereknek nem jó. ezt kéne megértened.
beszélj apukával, de ne játszmázz, mert az sosem jó
2021. nov. 14. 20:38
#23 igen ez lenne a jó megoldás, hogy megkérdezni neki mi lenne a jó. És akkor lehetne normálisan csinálni. Sajnálom a gyereket, ő fogja megszívni.
2021. nov. 14. 20:47
26/50 A kérdező kommentje:
23, 24: Épp ezért nálunk nincs konkrétan megszabott láthatás. Úgy egyeztünk meg, hogy amikor tud-jön, és elviszi a gyereket, annyi időre, amennyit be tud vállalni. Én teljesen rugalmasan állok hozzá, előre betervezett programot is többször átszerveztem-lemondtam, mert a gyerek apja mondjuk reggel szólt, hogy délután elvinné pár órára. Viszont az is tény, ha kimarad egy hét, akkor már a következő héten rá szoktam kérdezni, hogy mikor viszi legközelebb, mert a kislányom is kérdezi, hogy mikor láthatja az apját. Én pedig nem szeretném, hogy szép lassan el legyen felejtve.
27/50 A kérdező kommentje:
Ugyanakkor azt sem szeretném, hogy az legyen a vád, hogy emiatt ment tönkre az ő kapcsolata.
akkor most nem értem. ő kéri, hogy hétvégén vihesse, vagy te mondod?
ha ő azt szeretné csak, hogy minden második hétvégén legyen vele, akkor nagyon nem tesz azért, hogy szoros legyen a kapcsolatuk. ezt viszont a kislány is nagyon jól érzékelni fogja. hány éves?
2021. nov. 14. 21:02
#27 akkor alakítsatok ki egy olyan rendszert, ami jó nekik(igen így többes számban, mert ketten vannak) és a lányodnak is és neked is. És ne ez az álladó huzavona legyen és feszkók. Kommunikáljatok. És szerezz egy új párt magadnak.
2021. nov. 14. 21:04
Elvált vagyok, két picivel egyedül. Köztünk jó a kapcsolat a volt férjemmel. És úgy nőttem fel, ahogy a lányod. Hol jött apám, hol nem. Van némi rálátásom a helyzetre. Amondó volnék, hogy a volt férjed kapcsolatával neked egyáltalán nem kell törődni semmilyen szinten. A volt férjed csinált egy gyereket, gondolom senki nem tartott puskacsövet a torkához. Tudomásul kell venni, hogy a gyerek az első, neki is, és eszerint kell alakítani az életét... Pl.: Olyan nőt keresni, aki elfogadja a gyereket.
Mert ugye felénk is ez az elvárás, a minimum.
2021. nov. 14. 21:11
További kérdések: