Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megint terhes lennék?

Figyelt kérdés
Volt egy abortuszom és azt mondták hogy 6hét múlva fog megjönni és utánna rendesen beáll megint a menstruáciom viszont 6hétig nem lehetek együtt a párommal... mivel külföldön lakik csak két havonta találkozunk és kint voltam nálla a nyáron 1 hétig és együtt voltunk pedig még csak 4 hét telt el... persze védekeztünk gumival de volt hogy egy picit ráültem talán 1-2 percre és uténna huztuk fel a gumit... mostanában 1-2 napja eléggé szédülök és hányingerem van-lehetséges h ismét terhes vagyk?
2010. szept. 4. 14:20
1 2
 11/18 gabriell88 ***** válasza:
már egyszer leirtam erről a véleményem
2010. szept. 4. 16:12
 12/18 gabriell88 ***** válasza:
100%

gabriell88 válasza:

nekem csak egy dolog tűnt fel, már ne haragudj, de neked egyáltlán nincsenek érzéseid?

ha terhes vagyok, akkor megyek megint abortuszra...pff pontozatok le nem érdekel, de akkor is, tudod te azt, h az amit kivesznek az már nem egy sejt?van keze, lába, feje, megvan mindene, és mikor az orvos belédnyúl h kikaparja, menekül!!!!az egy élet a fenébe is!!ha már nem akarsz babát szedj fogamzásgátlót!mellesleg nem hiszem h az orvos nem mondta el, hogy tilos a szex!szzted miért, kikaparnak, belül szó szerint matt tiszta leszel, magyarán könnyebben teherbe eshetsz, mellesleg, gyakori abortusz egyik mellékhatása, hogy soha nem lehet gyereked, gondolkozz vazze!nem hiszem el h valaki egy életről úgy beszél, mint egy tárgyrólamire nincs szüksége...ááá

ez volt az

2010. szept. 4. 16:13
 13/18 gabriell88 ***** válasza:
2010. szept. 4. 16:13
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
és ami a legviccesebb, hogy nem tudtál várni 6 hetet...
2010. szept. 4. 16:54
 15/18 A kérdező kommentje:
már bocsi de azér tne tudtam várni hat hetet mert mint mondtam két havonta találkozunk a barátommal mert külföldön van... felfogtad? és kint voltam nálla egy hétig mire a 6.hétben lettem volna már rég itthon avgyok és emgint két honap mire találkozunk... mellesleg innen üzenném nem 10éves avgyok hanem 19
2010. szept. 4. 21:27
 16/18 gabriell88 ***** válasza:

és megérte?barátoddal 2 havonta találkozol... tény de mondtad neki h volt 1 abortuszod?vagy közös döntés volt?védekeztetek mikor teherbe estél?és most miért nem?(nem óvszerre gondolok, az kevés)az egy dolog h ritkán látod, de az orvos sem hülyeségből mondja, h TILOS a szex,mert bármilyen elővigyázatos is vagy olyankor könnyebben teherbe esel, plusz kaparnak lesz ott egy seb aminek be kell gyógyulnia, különben egy fertőzés és már nincs is méhed!a többiek nem azért oltanak, mert abortuszod vol(jó azért is) hanem h nem bírtál várni!ami felelőtlenség!a saját egészségedet is kockáztatod!és miért?lehet jövőhéten szakítasz vele? tudod h nem így lesz? nem...

felelőtlen vagy és gyerekes!

2010. szept. 5. 00:34
 17/18 gabriell88 ***** válasza:
am. meg menj orvoshoz!mi itt nem tudhatjuk h terhes vagy e vagy sem, azt CSAK az orvos tudja megmondani!az is lehet h fertőzésed van.. mindenképp menj ORVOSHOZ!nem lesz kellemes, lehet szúrós tekintettel fog nézni nem tudom, de a lényeg h segít vagy így vagy úgy...ha nem vagy terhes irass fel fogamzásgátlót és kérdezd meg mikor kezdheted el szedni!
2010. szept. 5. 00:43
 18/18 anonim ***** válasza:
És az első babánál hogy védekeztetek? Amúgy teherbe eshettél. Nem kellett volna idiótának lenned. Gratulálok.
2010. szept. 5. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!