Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki hogy viszonyul a szeretői kapcsolatokhoz, illetve a párkapcsolat mellett folytatott lieznokhoz?
8-assal egyetértünk. És nagyon igaz, hogy nagyon sokszor mélyebb, mint csak szex.
Ítélkezni meg könnyű (akinek nem inge,...).
Én elítélem a megcsalást, gyáva, patkány dolognak tartom.
Egy társ mellett nem kibírni kell, ha így áll hozzá az ember, akkor felesleges az egész kapcsolat.
Nekem 12. éve van párom, 10 éve házasok is vagyunk:). Nagyon szeretjük egymást, ez mindig így volt, így van, és így is marad. Egyikünk se vágyik másra. Ha vágytunk volna, nem vállaltunk volna ilyen komoly kapcsolatot.
Engem az exeim közt volt aki megcsalt, azonnal szakítottam.
Valamint voltam egyszer, akaratomon kívül 3. fél. Az egyik barátommal 1 hónapig összejártunk szexelni, mire kiderült, hogy hazudott nekem, mert én úgy tudtam szakítottak a menyasszonyával. Nekem ezt mondta. Közben pedig kibékültek, és a pasi végig velem csalta őt. nekem nem mondta el, hogy újra összejöttek. Azt a barátságot meg is szakítottam miután kiderült a dolog. Megalázva éreztem magam és ezzel együtt Nagyon Rossz érzés volt látni a làny fájdalmát, de nem tudtam magamat hibáztatni mert én tényleg nem tudtam, hogy együtt vannak.:(
35/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!