Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki hogy viszonyul a szeretői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy viszonyul a szeretői kapcsolatokhoz, illetve a párkapcsolat mellett folytatott lieznokhoz?

Figyelt kérdés
Belefér szerintetek? Elítélendő? Másképp kis sem lehet bírni egy tartós kapcsolatot? Ha lehet, írjatok kort és nemet, köszi!

2021. nov. 13. 16:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
64%

8-assal egyetértünk. És nagyon igaz, hogy nagyon sokszor mélyebb, mint csak szex.

Ítélkezni meg könnyű (akinek nem inge,...).

2021. nov. 13. 16:46
 12/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom... Én nem voltam még sem megcsalt (tudomásom szerint), sem szerető. Azt hiszem, azzal a kapcsolattal baj van, ahova be tud kerülni egy 3. fél, nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy ki hibás, ki ártatlan, mert minden ilyen eset más. Van olyan ismerősöm, aki elég undorítóan viselkedik ezzel kapcsolatban, viszont olyan is, akiknek szurkoltam.
2021. nov. 13. 17:03
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Persze ha nem volna pénzért sexelő nő ezt azért igy irtam mert a gyk máshogy nem engedi ....... akkor egy férfi ki se birna egy hosszútávú kapcsolatot.De buta vagy kérdező.....
2021. nov. 13. 21:09
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
Buta is meg ribi is...
2021. nov. 13. 21:09
 15/18 anonim ***** válasza:
64%

Én elítélem a megcsalást, gyáva, patkány dolognak tartom.

Egy társ mellett nem kibírni kell, ha így áll hozzá az ember, akkor felesleges az egész kapcsolat.

Nekem 12. éve van párom, 10 éve házasok is vagyunk:). Nagyon szeretjük egymást, ez mindig így volt, így van, és így is marad. Egyikünk se vágyik másra. Ha vágytunk volna, nem vállaltunk volna ilyen komoly kapcsolatot.

Engem az exeim közt volt aki megcsalt, azonnal szakítottam.

Valamint voltam egyszer, akaratomon kívül 3. fél. Az egyik barátommal 1 hónapig összejártunk szexelni, mire kiderült, hogy hazudott nekem, mert én úgy tudtam szakítottak a menyasszonyával. Nekem ezt mondta. Közben pedig kibékültek, és a pasi végig velem csalta őt. nekem nem mondta el, hogy újra összejöttek. Azt a barátságot meg is szakítottam miután kiderült a dolog. Megalázva éreztem magam és ezzel együtt Nagyon Rossz érzés volt látni a làny fájdalmát, de nem tudtam magamat hibáztatni mert én tényleg nem tudtam, hogy együtt vannak.:(

35/N

2021. nov. 13. 21:19
 16/18 A kérdező kommentje:
15-ös: igen, akadnak olyan szerencsések, akik őszintén, máshová vágyakozás nélkül élnek a szeretetteli kapcsolatukban. Fantasztikus lehet az a biztonság, bizalom, nyugalom. Mások pedig mindig másnak valami, valaki másra is, kicsit vagy nagyon. Sok boldogságot!
2021. nov. 13. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Hagyjad már magad kérdező😅😅😅😅akkor el kell válni és együtt élni és akkor lesz boldogság biztonság stb.Mi az akadálya??????????????ird meg!!!!!
2021. nov. 13. 21:33
 18/18 anonim ***** válasza:
16. Kereshetsz, találhatsz olyan párt akivel őszintên szeretitek egymást, és nem kell màs. Mi tart vissza?
2021. nov. 14. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!