Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők, ti most azon az álláspont...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti most azon az állásponton vagytok, hogy egy pasinak mindig kedvesnek kell lenni?

Figyelt kérdés

Nem hinném, hogy ez mindig járható út. Nem azt mondom, hogy az ember legyen egy tahó, de a túlzott kedvesség sem jó szerintem!

Friedrich Nietzsche írásait például kifejezetten a lázadása miatt kedveltem, jól megmondta időnként a magáét. Modern gondolkodók közül pl. Christopher Hitchens szimpatikus nekem, bár sajnos ő már nincs köztünk. Ők nem voltak azok a kennyérre kenhető emberek, hanem határozottan, de intelligensen kiálltak a véleményük mellett.

2021. nov. 12. 00:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Ki az a Nietzsche? Valami focista vagy celeb? Ne mondjál már itt olyan embereket akiket nem ismerünk.
2021. nov. 12. 09:37
 12/14 anonim ***** válasza:
11. Ne nekünk keljen már szegdelni a tudást, szégyelld te a nem tudást.
2021. nov. 12. 10:24
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
12, /s.
2021. nov. 12. 10:30
 14/14 anonim ***** válasza:

Meh. Nem értem, hogy aki ilyen faék egyszerű kérdést ír ki, az hogy képes értelmezni mélyebb filozófiai műveket.

Nyilván. Egy férfinak mindig kedvesnek kell lennie. Az olyan férfiaknak, akik néha morcosak, bal lábbal keltek fel, fáradtak vagy idegesek, soha nem lesz párjuk és kihalnak. Sad Story...

2021. nov. 12. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!