Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van rengeteg házas nőnek a Fb profilján csak magáról és a gyerekekről kép?

Altalaban a ferj otthon sincs.
Anyuka jár a jatszoterre meg ugralovárba meg fagxizni meg orvoshoz agyerekkel, anyuka tudja melyik foga mikor jon, ő van ott amikor kiesik amikor a gyerek megtanul járni amikor szuloi ertekezlet van meg amikor a kedvenc salátáját babapépjét eszi a kicsi vagy a tortara ő tudja ki a kedvenc mesehőse stb stb stb
Az apukák meg sehol. Melo aztán haverok meg nőzés a neten vagy a tv es formuláris udvariasságbol max megfurdetik a kölköt.
Na ezert van alig kép az apákrol mert azok jelen sincsenek joformán. Csoda hogy a tudják legalább a gyerek nevét

Ezt is lehetne fejtegetni. Hogy a pénzért cserébe meg sokan lenézik az asszonyt. Meg elvárásokat támasztanak meg stb.
Sokkal konnyebb a penzt letenni az asztalra meg melozni mint a gyerek meg a ház es a "ház ura"miatt gebbedni szabadido nelkul.
Es tekintve a válási arányokat ott is hagyják gebbedni egyedul es inkább utalgatnak.

Én azt látom, hogy nagyon sok anya egyedül marad a gyerekneveléssel. A férje max esténként fél órára "apuka", amúgy meg egész nap dolgozik.
Anya otthon van a gyerekkel, vagy épp ha dolgozik is, úgyis rá hárul az, hogy keljen fel 2 órával korábban, csináljon reggelit, uzsonnát, vigye el a gyereket iskolába, üljön le vele házit írni meg szórakoztassa, ő megy a szülői értekezletre, ő viszi külön órára, szóval ebbe a képben az apuka max vendég.
És nyilván vannak olyan nők, akik engedik, hogy a férje is kivegye az ő részét, de sok nő nem, sőt, nagyon sok férfinek nincs is többre igénye, majd 50 évesen értetlenkedik, hogy a családja megtanult nélküle funkcionálni és döntéseket hozni és már a kutya se kíváncsi rá.

Megromlott a házasságom, mit posztolgassam?
De akkor se sok kép volt rólunk, amikor még szerettem. Egyrészt nem nagyon fotózott le minket senki, másrészt ő mások előtt sokszor még a kezemet is elengedte, vele elképzelhetetlen egy ilyen l'amouros fotó. Sokáig vágytam rá, aztán rájöttem, hogy ő ilyen. Olyan igazán boldog nem voltam mellette soha, nem volt mit fotón megörökíteni. Ő is így érezhette, mert soha nem akart engem fotózgatni, ez is fájt sokáig.
De ma már nem szeretem, egyetlen kép van a gyerek szülinapjról, amin rajta van, de sehol máshol nem vállalom fel. A gyűrűt se hordom már egy ideje, el akarok válni.

Tényleg elég gyakori jelenség.Van aki elvből elutasítja a Facebook-ot és megtíltja a feleségének,hogy róla bármit is kitegyen.Az én ismerettségi körömben is sok ilyen van,de még gyakoribb az,hogy a nőcike nem akarja reklámozni a 25 évvel idősebb,elhízott milliárdos férjét,mert akkor felmerülne az emberekben,hogy talán a vagyon miatt ment hozzá.
Sok ember pedig rejtőzködik a hatóságok elől,mert szürke zónában vállalkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!