Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van rengeteg házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van rengeteg házas nőnek a Fb profilján csak magáról és a gyerekekről kép?

Figyelt kérdés
A férjükkel a közös képet nagyon sokat nem töltik fel.
2021. nov. 11. 14:11
1 2 3
 1/23 Lachesys ***** válasza:
64%
Én inkább azt vettem eszre, hogy a szülés után meghizo, vissza nem fogyó nők rakodjak tele a fbot a gyerekeik képével , meg doncike a profilkép stb ..nekik meg max a fejük látszik.
2021. nov. 11. 14:15
 2/23 anonim ***** válasza:
12%
Fúúúúúhhhhhhhh, ne is mond, én azt rühellem, mikor 20-ból 19 kép a gyerekről van, miközben én a nőre vagyok kíváncsi. Fullos csaj, várnám a fürdőruhás, talpacskás, bulizós képeket, és e helyett csak a kölök. Faroklohasztó. :(
2021. nov. 11. 14:18
 3/23 anonim ***** válasza:
90%
Nekem például a férjem nagyon idegenkedik a közösségi oldalaktól, Facebook-profilja sincs, és megkért, hogy ne tegyek ki róla képet. Mondjuk én is nagyon ritkán teszek ki bármit, évente mondjuk egy újat a gyerekekről, hogy a régi ismerősök lássák, mennyit nőttek, ilyen kis adagban én is kíváncsi vagyok mások családjára, de a férjem kérését természetesen tiszteletben tartom. Nem attól lesz a házasságunk jobb vagy rosszabb, hogy az ismerősöknek mutogatom-e magunkat.
2021. nov. 11. 14:18
 4/23 anonim ***** válasza:
84%
Mert a férjem nincs fb-n és nem is érdekli.
2021. nov. 11. 14:20
 5/23 anonim ***** válasza:
90%
Az én házasságomról nincs bizonyíték a facebookon. Feleségemnek van fb profilja, nekem nincs, ő már vagy 3 éve nem töltött fel semmit. Igazából csak a messenger miatt használja.
2021. nov. 11. 14:41
 6/23 anonim ***** válasza:
68%

#2 nem hinném hogy bárkit érdekelne a farkacskád állapota, egy random idegen farokverő elmebetegé, és ennek figyelembevételével rakjon ki képet.

Nekem teljesen privát az oldalam, soha senki semmit se látott ha nem az ismerősöm. 1 profilképet lehet látni idegenként (lájkok és kommentek nélkül), ez mindig friss, kb félévente cserélem, egyedül vagyok rajta, illetve a borítóképem amin csak én vagyok a babakocsival (gyerek arca nem látszik), csak hogy lássák nem vagyok préda, ne írjanak (ez régi, de látszik a feltöltés idejéből is). Adatok semmi az égvilágon ismeretleneknek. Üres adatlap. Igazából a borítóképet is csak azért hagytam fent mert vannak olyan csoportok ahol odafigyelnek hogy ne vegyenek fel kamuembereket és az ennyire üres adatlapok mint az enyém, annak látszanak.

Nekem jól működik, évi 3-4 próbálkozással megúszom, többek között 2-eske se ír nekem valószínűleg.

De ismerősöknek se posztolok sokat. A gyerek apjával már nem vagyok együtt, nincs róla fent kép. Amikor megromlottak a dolgok de még nem hagytam ott, leszedtem az összes képét, kivéve az olyanokat ahol a gyerekkel voltak rajta ketten. Később azokat is.

Évek óta csak az ismerősökön belül is csak a közeli ismerősök csoportba posztolok néha képeket, tehát nem mindenkinek, a jelenlegi pasimról is.

Elnézést kérek ezúton is a farokverőktől, meg a más életében vájkálóktól.

2021. nov. 11. 14:42
 7/23 anonim ***** válasza:
86%
Van olyan ismerősöm, akinek megromlott a kapcsolata a férjével, régen még volt néhány közös képük, de most már csak a gyerek és ő. Nem tudom, én ritkán teszek képet ki, de akkor a párom is rajta van sokszor, büszke is vagyok rá. Én a gyerekemről (ha lesz) fogok inkább óvatosan, mert sajnos elég sok a portyázó pedofil, nem veszélytelen dolog a közösségi oldal ebből a szempontból szerintem.
2021. nov. 11. 15:08
 8/23 anonim ***** válasza:

Mióta csak létezik a facebook, a férfiak vérszemet kapnak minden apró dolgon amit a nők posztolnak.

Természetesen a páros pózolás is hülyeség nekik, az meg egy az egyben megalázó a többségnek, ha egy nő kirak róluk csak úgy egy képet.

Soha életemben, - de tényleg; sem a neten, sem a valóságban - nem hallottam még hogy férfi pozitívan beszélt volna a nők közösségi médiára való posztolgatásáról, szóval mégis mi a gond?

Nyaggassák a férjüket?

Ez a kérdés arra emlékeztet, amikor egy gyerek nem hajlandó játszani egy játékával,de abban a pillanatban hogy elveszik tőle, az a játék lesz a kedvencük.

2021. nov. 11. 15:52
 9/23 anonim ***** válasza:

Igaz nem vagyok konkrétan házas de párom utal fotoozkodni egy db lassan 3 évvel ezelőtti képe van feltéve , ő ilyen , elfogadtam .

De attól én mirrt ne tehetnék fel képeket magamról ?!!

2021. nov. 11. 16:10
 10/23 anonim ***** válasza:
61%
Mert a gyerek lesz az első.
2021. nov. 11. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!