Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van rengeteg házas nőnek a Fb profilján csak magáról és a gyerekekről kép?

#2 nem hinném hogy bárkit érdekelne a farkacskád állapota, egy random idegen farokverő elmebetegé, és ennek figyelembevételével rakjon ki képet.
Nekem teljesen privát az oldalam, soha senki semmit se látott ha nem az ismerősöm. 1 profilképet lehet látni idegenként (lájkok és kommentek nélkül), ez mindig friss, kb félévente cserélem, egyedül vagyok rajta, illetve a borítóképem amin csak én vagyok a babakocsival (gyerek arca nem látszik), csak hogy lássák nem vagyok préda, ne írjanak (ez régi, de látszik a feltöltés idejéből is). Adatok semmi az égvilágon ismeretleneknek. Üres adatlap. Igazából a borítóképet is csak azért hagytam fent mert vannak olyan csoportok ahol odafigyelnek hogy ne vegyenek fel kamuembereket és az ennyire üres adatlapok mint az enyém, annak látszanak.
Nekem jól működik, évi 3-4 próbálkozással megúszom, többek között 2-eske se ír nekem valószínűleg.
De ismerősöknek se posztolok sokat. A gyerek apjával már nem vagyok együtt, nincs róla fent kép. Amikor megromlottak a dolgok de még nem hagytam ott, leszedtem az összes képét, kivéve az olyanokat ahol a gyerekkel voltak rajta ketten. Később azokat is.
Évek óta csak az ismerősökön belül is csak a közeli ismerősök csoportba posztolok néha képeket, tehát nem mindenkinek, a jelenlegi pasimról is.
Elnézést kérek ezúton is a farokverőktől, meg a más életében vájkálóktól.

Mióta csak létezik a facebook, a férfiak vérszemet kapnak minden apró dolgon amit a nők posztolnak.
Természetesen a páros pózolás is hülyeség nekik, az meg egy az egyben megalázó a többségnek, ha egy nő kirak róluk csak úgy egy képet.
Soha életemben, - de tényleg; sem a neten, sem a valóságban - nem hallottam még hogy férfi pozitívan beszélt volna a nők közösségi médiára való posztolgatásáról, szóval mégis mi a gond?
Nyaggassák a férjüket?
Ez a kérdés arra emlékeztet, amikor egy gyerek nem hajlandó játszani egy játékával,de abban a pillanatban hogy elveszik tőle, az a játék lesz a kedvencük.

Igaz nem vagyok konkrétan házas de párom utal fotoozkodni egy db lassan 3 évvel ezelőtti képe van feltéve , ő ilyen , elfogadtam .
De attól én mirrt ne tehetnék fel képeket magamról ?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!