Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kellett volna reagálnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellett volna reagálnom a párom bunkózására?

Figyelt kérdés

Lényeg, hogy voltunk kirándulni hétvégén. Én útbaigazítást kértem 2 biciklistől, hogy merre van a Csóványosi kilátó. Ők meg csak nagyképűen az öltözékem kezdték el fikázni, hogy nem rendes túraöltözék meg ilyesmi. Hát jó farmerba voltunk, széldzseki, meg sima sportcipő. Ezt a csaj meg nagyon magára vette, és bunkózott velem egész végig, hogy milyen égő vagyok neki, meg ő többet nem jön velem túrázni, mert nem tudok megjelenni, meg azt se tudom hol az a nyamvadt kilátó stb. De ő se volt különbül öltözve. Én meg nem szóltam hozzá végig. Erre meg még jobban paraszt lett. Egy 40+ nőről beszélünk, de mint egy tini úgy viselkedett. Stílusosabb lettvolna kicsit lemaradni tőle, csöndbe megfordulni és lelécelni? Otthagyni a lotyót, hogy kiránduljál b+? Hadd szívjon egy kicsit a liba.

De milyen már az, mikor valakinek egy idegen légből kapott véleménye fontosabb, mint a párja?

Mit kellett volna csinálnom ezzel a muffal?

2021. nov. 8. 07:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kerdesedbol itelve pont jok vagytok egymashoz:)

Ertelmes ember nem viselkedik ugy, mint ti, plane nem 40+ evesen.

Szoval zsak a foltjat eset…

2021. nov. 8. 08:46
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon hihető történet.

Egyre több az ilyen kérdés, ahol a kérdező minősíthetetlen stílusban nyilatkozik a "barátnőjéről". Ez az inceleknek valami új alfaja? Nagyon beteg.

2021. nov. 8. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg a cigis majom másik kitalációja. Hogy lehet emberben ennyi aljasság és gyűlölet, hogy kitalált nőről ilyen jólesően gyalázkodjon és lotyózza? Pszichiátriai eset, zártosztályra való.
2021. nov. 8. 09:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Csóró trolikám, nézz inkább filmet.
2021. nov. 8. 21:13
 15/15 anonim ***** válasza:
A csóványosi kilátó egy erdő közepén van. Hülyeség megkérdezni merre mentetek, mert nem tudtátok. Farmerban és széldzsekiben is lehet túrázni, ezért nem szoktak szólni általában, csak akkor, olyan az időjárási helyzet, hogy ez az öltözet kevés lehet.
2021. nov. 14. 07:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!