Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem itt egy szimpatikus pasit, de mire a találkozóra került volna a sor addigra eltűnt?
Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 21:50
11/39 anonim válasza:
Írd ki a nevét,hátha valakit szintén szédít.
12/39 anonim válasza:
Az anyjában? Jaj, ez félreérthető:D
13/39 A kérdező kommentje:
Nem szeretném kiírni a nevét. 12.valahol ott :D
2021. nov. 7. 22:05
15/39 anonim válasza:
Viccet félretéve fura egyébként. Pont amikor a lényeg jönne akkor lelépni... valami meztelen képet begyűjtött előtte, amin kiélhette magát? Mi volt a vége felé a téma? Kevesebbet írt már a végén?
16/39 A kérdező kommentje:
Meztelen képet nem gyűjtött be.
De pont az esete vagyok, jó ezt mondta. Ezek után ki tudja. Egy picit kevesebbet írt, de nekem sem volt időm suli mellett ezen agyalni.
2021. nov. 7. 22:10
17/39 anonim válasza:
Szegény lehet hogy megbetegedett! :(
18/39 anonim válasza:
Találkozót megbeszéltétek, vagy beszéltetek róla?
19/39 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla, nagyjából a nap is megvolt.
2021. nov. 7. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!