Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szokás ez keleti kultúrában,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szokás ez keleti kultúrában, ki tud erröl valamit?

Figyelt kérdés

Egy arab pasi érdeklödést mutat irányomban, nem kölcsönös. Parszor talalkara hivott. Nemet mondtam, de úgy veszem észre, hogy egy arab ferfi követ engem amig vasarolok, megfigyel, szerintem hogy talalkozom e más pasival.

Napok óta ez megy. Ha ranezek, elfordul es folyton mobilozik.

Arra gondolok, hogy az a pasi figyeltet, aki erdeklödik utanam.

Nem vagyok szüzlany, nem latom ennek értelmét, hogy figyeljen, 40 eves vgyok es nem is volt köztunk semmi soha, tehat minek ez a hühó

Egy barátnőm szerint náluk szokás az ilyesmi, a megfigyeltetés

Ki tud erről valamit ?

Kulfoldon lakom, észak Európa

2021. nov. 7. 10:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Mutatja, hogy uralkodik rajtad. Ha zavar, akkor rendőrség. Ha nyugaton élsz, akkor ezt abba fogja hagyni.
2021. nov. 7. 10:54
 12/18 anonim ***** válasza:
14%

Egészen rémületes, hogy ilyesmi itt történik, Magyarországon, 2021-ben.

Természetesen rendőrség.

Egyébként kíváncsi vagyok, hogy a bevándorlósimogató Pető Andreának, Papp Réka Kingának és hasonszőrű feminista elvtársnőiknek mi erről a véleményük.

2021. nov. 7. 11:03
 13/18 anonim ***** válasza:
25%

Most láttam, hogy nem Magyarország. Akkor is rémisztő.

Meg az is, hogy nálunk is ez lesz előbb-utóbb.

2021. nov. 7. 11:05
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Magyarország nem észak Európa
2021. nov. 7. 11:06
 15/18 anonim ***** válasza:
0%
#14 Helyesbítettem is.
2021. nov. 7. 11:09
 16/18 Sunshinedoll ***** válasza:
73%

Az, hogy van-e köze a kultúrához vagy nincs (megsúgom: nincs, számos arab ismerősöm van, egyiknek se szokása követni vagy követtetni másokat, ez kb. annyira "normális" az arab kultúrában, mint nálunk: semennyire) vagy valóban a neked író férfi van-e mögötte, az igazából tök lényegtelen. Ami itt a probléma: egy idegen férfi követ.

Ez ellen felléphetsz több módon. Nyilvános számonkéréssel mások füle előtt. Vagy lefotózod többízben és mész vele a rendőrségre.

2021. nov. 7. 11:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Oka , hogy nem èpitetted le elég gyorsan a kapcsolatot
2021. nov. 7. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Barátnőmmel a volt pakisztáni férje csinálta ezt évekig. De szerintem ő őrült is volt.
2021. nov. 7. 11:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!