Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 15 éves lány, és egy 23 éves fiú közt, lehet valami?
Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem, vagyishát fura fiú az, akinek a 15 éves lányok jonnek be, szerintetek?2021. nov. 6. 20:07
31/46 anonim válasza:
A 33-as sincs rendben fejben, az egyszer biztos. Efebofil.
32/46 anonim válasza:
Egyik (volt)osztálytársamnak volt egyszer 19 évesen 13 éves barátnője, és az ágyban nem ő volt az első a lánynak.
33/46 anonim válasza:
A 15 még konkrétan gyerek, főleg egy 23 éves mellett.
Nekem 22 évesen 33 éves párom van, de még néha én is gyereknek érzem magam bizonyos területeken. 15 éves koromra visszagondolva meg pláne.
34/46 anonim válasza:
És hiába állítja egy 25-30 éves férfi hogy a 15-16 éves barátnője milyen érett gondolkozású stb, élettapasztalat attól még nincs sajnos és az életének teljesen más szakaszában jár, mint egy 10-20 évvel idősebb.
35/46 Only a man válasza:
Hagyjuk már ezt a tapasztalatot, miért kell minden lánynak ribizlinek lenni, meg tapasztalni? Egy mellett nem lehet megállni? -.- Az élet más területén bőven tapasztalhat még.
36/46 anonim válasza:
#35! Only a man mondana ilyet 🤦🏻♀️
Legközelebb a szexizmust hagyd az ajtóban.
37/46 anonim válasza:
Only a man: Pont nem a szex területén értettem a tapasztalatot hanem az élet minden más területén. :D
Ha jóhiszeműen azt feltételezem hogy komoly kapcsolatot szeretnének esetleg.
38/46 A kérdező kommentje:
35# mondjuk ez valamilyen szinten igaz!!
2021. nov. 24. 13:51
39/46 anonim válasza:
De azt a csajnak kéne eldöntenie, nem pedig egy pasinak, aki ki akarja használni a naivitását és tapasztalatlanságát.
40/46 anonim válasza:
Csak szemléltetésképp:
Egy 23 éves napi 40 órát dolgozhat diplomával a háta mögött.
Egy 15 éves jobb esetben a 10. osztályt kezdi.
Lehet közöttük valami, de az nem egyenrangúak közötti párkapcsolat lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!