Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 15 éves lány, és egy 23 éves fiú közt, lehet valami?
Figyelt kérdés
Szerintem egyáltalán nem, vagyishát fura fiú az, akinek a 15 éves lányok jonnek be, szerintetek?2021. nov. 6. 20:07
11/46 A kérdező kommentje:
Barátnőm szerint, attól is függ hogy az a 15 éves lány hogy néz ki, szerinte vannak olyan 15 éves lányok akik kinéznek 20-nak
2021. nov. 6. 21:31
12/46 Only a man válasza:
Dehogy kerül bortonbe... de sok gyokér van itt... akkor kicsit sok ember mehetne bortonbe -.-. Nem normálisak.
13/46 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy kinéz, de attól még 15 éves. 15 éves tiniként gondolkodik, és viselkedik. Persze, persze “érett a korához képest”, attól még tini. Nincsenek egy szinten, garantált a kihasználás.
14/46 A kérdező kommentje:
Valamilyen szinten tudom ki az a lány, és tényleg nem úgy gondolkozik, meg viselkedik mint egy 15 éves, normális gondolkozása van, és a barátnőmnek, a legjobb barátnőjének, a huga a lány, és lehet ezért mondja ezt a barátnőm, de nem tudom.. barátnőm már beszélgetet ezzel a 15 éves lánnyal (baratnom 24) és azt mondta, hogy rendesen tudott vele normalisan beszélgetni, (és nem gyerekes a barátnőm, vagy barmi ilyen)
2021. nov. 6. 22:15
15/46 A kérdező kommentje:
Ezt hogy normális gondolkozása van, úgy ertettem hogy nem sír, nem hisztizik ha valamit nem kap meg, nem pasizik nem járkál olyan bulikba, nyugodt lány.
2021. nov. 6. 22:16
16/46 A kérdező kommentje:
Mondjuk barátnőm is mondta, hogy 8 év, az 8 év, de nem tudom, bármit is mondd nekem a barátnőm en egyszerűen nem tudnám magam elképzelni sose egy 15 évessel.
2021. nov. 6. 22:18
17/46 A kérdező kommentje:
Vagyis, én ugy vagyok vele hogy 3/4 év még ugy elmegy, de még az is sok (szerintem) mivel ha az adott személy 15, a másik személy pedig 18, az már szerintem sok, visszont 18 és 21, már teljesen normális, vagy pl ha van egy 15 éves a másik fél meg 19 már nem jó, de ha pl 20 meg 24 már bele fér..
2021. nov. 6. 22:21
18/46 A kérdező kommentje:
Eddig az összes kapcsolatomba én voltam mindig az idősebb, de a minimum az mindig 3 év volt.
2021. nov. 6. 22:22
19/46 anonim válasza:
Egy 15 éves lány csak 15 éveshez képest lehet érett. Az nem azt jelenti, hogy érett egy 23 éveshez. Egy 15 éveshez érett. Nem tartanak ugyanott az életükben. Egy 23 éves az egyetemet fejezi be, vagy már dolgozik is. Valószínűleg elköltözött a szülőktől, vagy épp azon van, hogy elköltözzön. Egy 15 éves a hétfői töri dogára tanul, és pakolja be a tesicuccát a kidobóshoz.
20/46 A kérdező kommentje:
Igen utolsó! Nagyon is igazad van.
Barátnőm kérdése: Tehát egy ez a 15 éves lány, es ez a 23 éves fiú, nem is lehetnek szerelmesek?
De amúgy elgondolkoztato a fiú, vajon tenyleg "szeretheti" a lányt?
Baratnom szerint, mese szép a lány.
2021. nov. 6. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!