Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha véletlenül megnéztem a párom Google fotóit és ott voltak képek az exeről?
#9 igen 2017-ig vannak feltöltve a képek. És mikor összejöttünk akkor mondta, hogy pár hónapja vette az új telóját és arról már egy kép se volt ott a feltöltöttek között.
Az a baj már nem tudok vissza bejelentkezni mert ugye átjelentkeztem a sajátomba, a jelszavak meg nincsenek mentve, de este úgyis gépezik talán akkor visszalép a sajátjába és akkor a holnap ügyködök
Jahogyúgy...a bogár..igen.
Vágod, hogy a bogár csak a fejedben létezik? :D
Azt tudnod kell hogy nagy eséllyel saját magadat stresszeled és elkezdesz majd belelátni mindenbe mindent. Stalkerkedő ember vagyok és sokszor megégettem már magam ezzel (a boldog tudatlanság ugye :))
Ha nem viselkedik furcsán a párod, szeret, akkor nem kell semmitől se tartanod :)
9-es válaszoló voltam
Nekem a telefonom úgy van beállítva, minden képet feltölt a Google fotókba, a felhőbe. Rengeteg közös kép van fenn ami az exfeleségemmel és a kislányával készült, nem töröltem ki őket 2,5 év után se. Ott vannak a képek, de nem nézegetem őket. Nem ér annyit sem az exem, hogy azzal kínlódjak, hogy napokig azokat törölgessem. A közösségi oldalakról természetesen töröltem mindet és zéró kontakt.
Fentebb írta valaki, hogy azok emlékek és mindvégig az életünk részei lesznek.
Ami szép volt, az úgyis szép marad, de nem foglalkozom vele tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!