Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a sracokban az a belső ok, amikor az egyik esetben bizonyitanak hogy az bízhasson a nő, másik esetben pedig elvárjàk azt bizonyitás nelkul?
Megesik hogy apr cseprő, vagy nagyobb dolgok miatt (pl nőzés)meginog egy nő. Ez miatt kérdez beszélgetni akar, vagy szimplan szeretné tudni h a srác hogy áll hozzá.
Vannak pasik akik rögtön lereagálják, megnyugtatják a nőt es odafigyelnek arra, hogy az bízhasson bennük. Èrdekli a nő èrzelmei.
Míg mások nem bizonyítanak mondanak semmit, hanem a reagálás elvárás csak, hogy legyen annyi önbizalmad, hogy barmi ellenére is, te higyj és bízz es ha bizalmatlan vagy, el lehet ballagni neki ez nem kell.
Logikailag mindketto érthető.
Én a mögöttes tartalomra lennék kiváncsi.
Épp ezen gondolkodtam én is, mert akár ugyanattól a pasitól is tapasztaltam hol ezt, hol azt.... egyrészt mondjuk nyilván személyiségfüggő. Van, akiben annyi empátia sincs, mint egy döglött halban, nem érdeklik a másik fél érzései. Ők azok, akik simán ghostingolnak, ha nem kedvük szerint alakulnak a dolgok.
Mások empatikusabbak, de nyilván annyi energiát fektetnek a dologba, amennyire számukra aktuálisan fontos a másik személy, illetve mennyire van szabad kapacitásuk odafigyelni rá. Pl. ha valakinek megvannak a saját problémái, akkor nyilván kevésbé tud másokra nyitni, ezt már egy szimpla baráti kapcsolatban is megfigyeltem. Pl. a legjobb barátnőmmel sem tudom mostanában megbeszélni a dolgaim, mert tele van a saját gondjaival. Ha beszélünk is, ő panaszkodik, nem rám figyel. Ugyanez van a pasikkal is.
Nem kellemes, de ez van... valamennyi önbizalom, magabiztosság kell az életben, ha máshoz nem, akkor ahhoz, hogy kivárd, amíg a másik képes rád figyelni. Nyilván ha túl sokat kell várni, vagy eleve hiányzik az empátia a másikból, vagy csak a saját érdekeik vezérlik őket, mint pl. a 2. válaszadót, akkor hagyni kell az egészet a csudába.
Tapasztalatom szerint akkor bizonyít, ha fontos vagy neki, ha szeret. Lehet, hogy nem mondja ki, de a tetteivel megnyugtat. Mondjuk te kértél tőle valamit. Ezt légy szíves, Drágám, ne így csináld, mert nekem rosszul esik. Onnantól úgy cselekszik, hogy figyelembe vesz téged.
Akit pont nem érdekel a te lelkivilágod, az tőled három méterre is kikezd mással, aztán amikor megkérdezed, hogy mi volt ez, akkor leordít minden beteg agyú nyomoréknak és még neki áll feljebb. Amúgy sincs semmi közöd hozzá, csak a testnedveihez, mondja ő burkoltan, ám agresszívan. Ebből tudod is rögtön, miféle paraszttal álltál szóba.
Azt vettem észre, hogy aki nagyon bizonygat, megnyugtat és egyebek, az jellemzően csak dugni akar. Volt egy barátnőm, akivel szétmentünk és sorban, minden srác előadta a hú, de megbízhatót. Mind csak párszor megdugta.
Ezzel szemben, ha velem egy lány előadta, hogy nem bízik bennem vagy egyebek, nyíltan elmondtam, hogy mi a helyzet és közöltem, hogy semmit sem fogok bizonygatni, látszik minden a tetteimből és ha valakinek ez nem elég, akkor nem egymást keressük.
Szerintem, ez kicsit a felnőttségről is szól. Egy férfi nem egy kislányt keres, akit pátyolgathat és nem apa akar lenni. Általában.
"Szerintem, ez kicsit a felnőttségről is szól. Egy férfi nem egy kislányt keres, akit pátyolgathat és nem apa akar lenni. Általában."
Kérdés, hol végződik az ostoba naív nő es hol kezdődik a felnőtt, aki tudja mikor miért bízhat, ha arra alap a másiktól nincs.
8#
Hát igen. De ugye ez megint az hogy a nő miert kepzel bele egy chtbe like ba kávéba tobbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!