Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen pasik a világon?
16 éves lány vagyok,és inkább már az idősebb fiúk iránt érdeklődöm,18 felett,és nem,nem azért,hogy villogjak vele,hogy nekem milyen idős pasim van,hanem azért mert eddig nem nagyon találkoztam olyan sráccal aki 18 alatt ne lett volna éretlen,gyerekes.Nekem fontos a külső és a belső is egyaránt,és a külső igenis számít,fontos hogy jól nézzen ki egy pasi,csak az a baj,hogy ha valaki jól néz ki,akkor beképzelt is,amit nagyon nem bírok.Nekem fontos,hogy kedves legyen,figyelmes,udvarias,tisztelje a nőket,ami a mai világban elég ritka,és legyen humoros,az nagyon fontos.De aki jól néz ki,az általában beképzelt,önző,csak magával tőrödik,és bunkó is.És általában a csúnyácska/kevésbé helyes srácok a kedvesek,figyelmesek,de nekem ők meg nem tetszenek,hiába is értékesebbek,mint a többi bunkó srác.
Szerintetek vannak még helyes,de kedves,figyelmes,szerény fiúk a világon,vagy már ma ez nem "menő"?
16/L
nincsenek, az ilyen pasik kihaltak a lovagokkal együtt, részvét :)
25/F
Köszönöm a sok választ!:)
Persze tudom hogy nincs tökéletes pasi,nem is várom el,de ha nekem egyszer ez tetszik,nem tudok mit csinálni.
Másik az,hogy a gyerekes viselkedésnél én arra gondoltam,hogy olyan dolgokat csinál,vagy olyan dolgok viccesek számára ami kb.egy 8 évesnek.Persze az a jó,ha mindig gyerek tud maradni az ember,de szerintem van egy határ,ami már nem túl jó.
Miért ne kezdene egy 18 év fölötti egy 16 éves lánnyal?Rengeteg olyan párt ismerek,ahol 16-17 éves a lány,a srác meg 18-20 fölött.
Egyébként engem is inkább az idősebb srácok vesznek észre,mert nem az a babás,kislányos arcom van,hanem sokkal felnőttesebb,sokszor meg se mondanák rólam hogy csak 16 éves vagyok:)
ez a gyerekes dolog a lányokra is igaz ám, engem se nagyon tud meggyőzni egy 21-22 alatti lány, mert egyszerűen olyan a gondolkodása amiből én már kinőttem és irritál :)
persze nem mondom hogy nem lehet kivétel, de eddig még nem találkoztam ilyennel :)
25/F
Ahogy páran már írták előttem, túl nagyok az igényeid. Ami önmagában nem baj, csak így nehezen találsz párt.
Nem minden a külső, igaz hogy sokszor ez az első ami alapján megítélsz valakit, de senki sem tökéletes.
én érett a vagyok 19 éves vegyél fel msn re dumálni ha van kedved
nem feltétlen kapcsolatról dumálni hanem akármiről amiről kedvünk van
rokaxD@hotmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!