Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok rólam? (kép lenn)
2010. szept. 3. 17:41
61/78 anonim válasza:
Gyerekes, hogy így akarsz lejáratni valakit. Akinek 50-nél több IQ-ja van az rájön, hogy kamu az egész...
62/78 A kérdező kommentje:
Nem kamu, próbáltam viccesen felfogni, igazából be akartam bizonyítani h szebb vagyok mint a barátnőim és h imádnak a pasik..próbáltam elviccelni a sok hülye beszólását akiknek nyilvánvalóan elég pocsék ízlése van, nyaljatok ki
2010. szept. 3. 23:46
63/78 anonim válasza:
nekem a képek alapján tetszel bárki-bármit mond rád:)
ha szeretnél dumálni vegyél fel msn-re vagy írj:)
tofka@c2.hu
64/78 anonim válasza:
én speciel megijjedtem mikor megláttam....ááááá ez tuti nem te vagy csak valakit leakarsz járatni épp eszü ember nem pakol fel ilyen képet...
65/78 A kérdező kommentje:
Mint már írtam, ez a profilképem.Az összes közösségi oldalon és msnen is...a barátaim szerint jó kép
2010. szept. 4. 00:53
66/78 anonim válasza:
KAMU. Valld be, hogy nem te vagy.
67/78 anonim válasza:
ááá én ismerem ezt a csajt!!!:D és komolyan ez a képe van kinn msnen is!:D
nemhiszem hogy ő rakta volna fel, de tényleg ilyen a csaj, és véleménye szerint ez kvajó kép róla.:O
amugy nem köplek be neki,nem a szivem csücske...
68/78 anonim válasza:
remélem ez csak kamuu..
Ha nem: nem értem miért panaszkodsz, hogy csak szexre kelesz a pasiknak,ekkora észel mást nem lehet veled kezdeni, és azzal, hogy minden jó pasival, aki akartéged lefekszel csak alátámasztod, mekkora qurva vagy, és hogy másra nem vagy jó...szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!