Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet kompenzálni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet kompenzálni férfias alkat hiányát?

Figyelt kérdés
Magas vékony vagyok (192 cm 82 kg), nagyon régóta küzdök a tömegnöveléssel, de brutálisan lassan hízok bármennyi kaját tömök magamba (edzeni is szoktam azért..). Nem vagyok valami férfias látvány a pálcika lábaimmal. Valahogy lehet ezt kompenzálni?
2021. okt. 30. 15:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
10-es,mindenki le van húzva...
2021. okt. 30. 16:12
 12/15 anonim ***** válasza:
Majd 10-15 év múlva ferfiasabb leszel. Addig sajnos ez van, nem most lesz a fénykorod, várd ki!
2021. okt. 30. 18:18
 13/15 A kérdező kommentje:
27 éves vagyok, mire várjak még? :D
2021. okt. 30. 18:51
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia! Mennyit eszel? Makrókat kérek tőled. (Napi állati fehérje, szénhidrát). Én 197 cm és 28 éves vagyok és 20 évesen voltam 75 kg is, néhány éve pedig amikor edzőterembe kezdtem járni 79-nél kezdtem el. Most 96 kg vagyok, pár év edzés (és a covid miatt majdnem 1 év kiesés) után, de még nyilván innen is lenne hova nőni, bár most már legalább full vékony nem vagyok, hanem átlagos-sportos.

Amit most eszek, az jelenleg napi 60 deka csirkemell, 40 deka rizs, 20 deka zab és fél kiló zöldség. (Az adatok nyersen értendőek főzés előtt.) Vagy nyilván nem csak ezeket eszem, hanem az a lényeg, hogy meglegyen a napi 150 gramm állati fehérje, 400 gramm (komplex) szénhidrát nagyjából. Magamra főzök. Hetente 3x járok rendszeresen edzőterembe.

2021. okt. 30. 20:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Semmi gond, sokan csak tacskók még huszonévesen. Nekem 35-től férfi egy férfi.
2021. okt. 30. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!