Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Stabil párkapcsolatban, házasságban élők! Nálatok hogy néz ki anyagilag, az amit te vagy a párod öncélúan magára, a hobbijára költ?
Figyelt kérdés
Sok aspkektusa érdekel a kérdésnek, többek között:
Mekkora összeget költötök a hobbitokra, szabadidőre?
Mennyire beszélitek ezt meg a párotokkal, mekkora az az összeg, amit már bejelentesz?
Van bármiféle rossz érzésed, ha a párod valamire a véleményed szerint nagyon sokat költ?
2021. okt. 29. 13:22
11/14 anonim válasza:
Külön kasszán vagyunk, albérleti díjat, rezsit felezzük, fennmaradó pénzével azt csinál, amit szeretne.
12/14 anonim válasza:
Nálunk is külön kassza van, így ilyenből sosem volt vita, hogy ki mire költ. A közös dolgokra összedobjuk, a többi mindenki magánügye.
13/14 anonim válasza:
Költünk a hobbinkra, és amit a hobbinkra költünk azt nem beszéljük meg. Nincsen rossz érzésem, ha a párom a hobbijára költ, megdolgozik érte és én is. Azt sem tudom, hogy ő mennyit költ hobbira. Én van úgy, hogy hónapokig semmit nem költök,majd egyszerre elmegy egy nagyobb összeg. Amúgy külön bankszámlánk van, a rezsit én utalom, de pl tankolni ő viszi az autókat. A gyerekkel kapcsolatos kiadások közösek. A többszázezres vagy ettől nagyobb kiadásokat megszoktuk beszélni.
14/14 anonim válasza:
1. semennyit, mert a kórusunk nem fizetős, hanem amatőrökből áll, a könyveket kölcsönzöm, az írás pedig a laptopomon történik, ami adott.
Néha korcsolyázok télen, az x összeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!