Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet helyrehozni?
Egy pasi haverkedett velem, de több emberrel is beszeltem aznap, nőkkel férfiakkal, kínált cigivel, nem fogadtam el, vegul mikor vettem egy kavet, kifizette helyettem. Nem engedte, h en fizessek. Tehat ilyen barati hangulat volt, sok viccelődes
Ra egy órára el akart hívni találkára este, ami felkészületlen ért és nemet is mondtam , kedvesen, utana a számomat akarta elkérni. Mondtam, hogy szerintem nem jó ötlet.
Azóta, ha lát elfordítja a fejet , haragszik. Sajnalom, hogy megbántódott. Mit lehet tenni ?
Neked semmit sem kell tenned. Ha elmentél volna vele a találkozóra és azt mondja na akkor most sz.pj le a kocsiban és te nemet mondasz s ezen besértődik akkor is bűntudatod lenne vagy mi?
A fickó bepróbálkozott, senki sem kényszerítette hogy kifizesse a kávédat. Egy bunkó f.sz, aki azt gondolja meghív egy kv-ra (micsoda összeg kérem!) és neked máris randiznod kellene vele. Képtelen feldolgozni ha nemet kap - jobb is ha nem jössz össze ilyen figurával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!