Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tekintesz egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tekintesz egy házas emberre, abszolút tabúként vagy ha bele szeretsz, megpróbálod meghódítani?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre. Arra, hogy amennyiben szerelmes leszel egy házas férfiba vagy nőbe, elveted azonnal, mint opciót vagy érdekel, hogy jó - e a házassága, esetleg nem állnak- e válás körül stb?
2021. okt. 28. 19:53
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Szerintem nem általánosításként szánták, csak arra gondoltak, hogy sokan nem vallják ezt be.
2021. okt. 29. 11:09
 22/40 anonim ***** válasza:
40%
De miért feltételezzük másokról, hogy "nem vallják be"? Miért nem azt, hogy ismerik magukat? Mert én nem ismertem magam eléggé, akkor más sem ismerheti?
2021. okt. 29. 11:20
 23/40 A kérdező kommentje:
Az a legjobb, ha tud az ember fejben a szívének nemet mondani. Csak az a baj, hogy sokan nem, hanem félre mennek. Szerintem erre gondolták a többiek, hogy sokan letagadjak. Ez nem jelenti azt, hogy nincs hűséges, kitartó esa házasságot tisztelő ember. Én is az vagyok, voltam míg az élet pofán nem vágott
2021. okt. 29. 11:27
 24/40 anonim ***** válasza:
100%
Kísértések minden házasságban vannak. Ha a szív meg másfelé húz, akkor már baj van. Inkább az a baj, hogy sokan nem mernek kilépni a házasságból, még akkor sem, ha már nem jó.
2021. okt. 29. 11:31
 25/40 anonim ***** válasza:
5%
Értem, hogy ez egyfajta tompítása egy rossz tulajdonságnak. Ha kiterjesztem mindenkire, az én felelősségem kisebb. Ugyanezt csinálják az oldalon sokan a "mi nők/mi férfiak" kezdetű mondókákkal. A felelősségvállalás az lenne, hogy "ÉN megbuktam/hibáztam/rosszul ismertem magam; helyette megy a gyerekes mutogatás, hogy "ti is ilyenek vagytok, csak nem valljátok be".
2021. okt. 29. 11:34
 26/40 anonim ***** válasza:
97%
Miért lenne a házas tabu? A házasságot két ember köti, ők fogadják meg, hogy hűségesek lesznek, nekik lesz tabu egy másik férfi vagy nő. Ha ezt betartják, úgy sem lehet elcsábítani őket. Ha meg nem, akkor nem volt rendben a házasságuk, ezt tapasztalatból mondom. Csaltak már meg, szerető is voltam. Jó kapcsolatban, ahol a szex is jó, nem jön be harmadik. A szerető csak tünet, nem ok, az én házasságom is már rég kipurcant, amikor a nő belecsöppent az életünkbe.
2021. okt. 29. 11:46
 27/40 A kérdező kommentje:
24. Maximálisan osztom a véleményt
2021. okt. 29. 11:47
 28/40 A kérdező kommentje:
26. Igen, ebben van igazad, de akkor miért nem hagyja az ember és lép tovább becsületesen? Hát ez az, mert gyenge jellemek vagyunk
2021. okt. 29. 11:49
 29/40 anonim ***** válasza:
70%
Itt sokan osztják az észt közel nulla élettapasztalattal. Úgy könnyű hűségesnek maradni, ha két éve vagy házas, vagy frigid vagy. 40 fölött azért már sokaknak feltűnik, hogy az élet nem fekete-fehér.
2021. nov. 8. 19:27
 30/40 A kérdező kommentje:
29- köszönöm!
2021. nov. 8. 20:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!