Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tekintesz egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tekintesz egy házas emberre, abszolút tabúként vagy ha bele szeretsz, megpróbálod meghódítani?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre. Arra, hogy amennyiben szerelmes leszel egy házas férfiba vagy nőbe, elveted azonnal, mint opciót vagy érdekel, hogy jó - e a házassága, esetleg nem állnak- e válás körül stb?
2021. okt. 28. 19:53
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy házas jött a képbe. Úgy voltam vele, hogy ha jó a házassága, akkor csak játszik. Hát nem. El is vált azóta, igaz, aztán én is kitettem a szűrét. A volt felesége még jobban is járt így.
2021. okt. 28. 22:40
 12/40 anonim ***** válasza:
69%
Nálam a tény, hogy házas, megtöri a varázst. Pont ugyanúgy, mintha kiderülne, hogy gyereke van, vagy náci.
2021. okt. 28. 22:45
 13/40 anonim ***** válasza:
76%

Ha megtudom hogy van valakije, nem tudok már rá úgy tekinteni. Onnantól kezdve elvágok minden szálat ami hozzá köt.

2021. okt. 28. 22:55
 14/40 anonim ***** válasza:
57%
Ha szerelmes vagy akkor pont hogy az egész kell és nem éred be szeletkékkel.
2021. okt. 28. 23:03
 15/40 A kérdező kommentje:

10.

Na ez érdekelne engem. Van kedved beszélgetni?

2021. okt. 28. 23:04
 16/40 anonim ***** válasza:
80%
Számomra tabu. Ha tetszik egy férfi, de kiderül, hogy házas vagy párkapcsolatban van, általában rögtön ki is szeretek belőle, úgyhogy ha nem is lenne tabu, akkor sem érdekelne már, hogy legyen közöttünk bármi. Egyszerűen lehangol, ha valakinek párkapcsolata van, onnantól kezdve már nem érdekes a számomra.
2021. okt. 29. 08:56
 17/40 anonim ***** válasza:
76%

Ugyanígy voltam ezzel. Akik itt játsszák a Grál-lovaginát (zömmel nők, ugye), azoknak is becsaphat még úgy a villám, hogy eldobják tőle a magasztos elveiket.

2021. okt. 29. 09:54
 18/40 anonim ***** válasza:
97%

8-as mondja jól. rengeteg itt (is) az álszent duma, hasonlóan ahhoz, amikor rengetegen azt írják, azonnal szakítanának/válnának, ha megcsalnák őket. Ezzel szemben a valóság az, hogy emberek ezrei bocsátanak meg (vagy legalábbis próbálnak úgy tenni) és élnek tovább a hűtlen féllel. Sokszor akár rendbe is jön a kapcsolat, sokszor csak a pénz/gyerek/megszokás mittudoménmiért maradnak együtt, de valójában a hűtlenségek túlnyomó többségét nem követi válás.

Itt is ez a helyzet, az ember azt hinné, mindenkinek tabu a házas ember, a gyakorlat mégis kb az ellenkezőjét mutatja.

De mint mondtam, a 8-asnak van igaza, tök mindegy, hogy nem tabu, ha egy házasság rendben van, oda nem fog beférkőzni egy harmadik. Ha meg nem volt tabu, és sikerrel járt a hódítás (bár sok esetben pont a házas fél hódit, nem csak őt hódítják), akkor ott eleve billegett már az a kapcsolat, ergo ha nem a hódítóval, akkor majd egy másikkal történt volna meg.

Lehet lepontozni, de attól ezek maradnak a tények, akkor is, ha lesznek akiknek ez nem tetszik.

2021. okt. 29. 10:10
 19/40 A kérdező kommentje:
18 maximálisan egyet értek veled
2021. okt. 29. 11:03
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Tehát "ha valami velem nem így történik, akkor senkivel nem történik így"? Miért van ekkora egonk, hogy a személyes tapasztalatainkat unverzálisnak vesszük?
2021. okt. 29. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!