Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tekintesz egy házas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tekintesz egy házas emberre, abszolút tabúként vagy ha bele szeretsz, megpróbálod meghódítani?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre. Arra, hogy amennyiben szerelmes leszel egy házas férfiba vagy nőbe, elveted azonnal, mint opciót vagy érdekel, hogy jó - e a házassága, esetleg nem állnak- e válás körül stb?
2021. okt. 28. 19:53
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
89%
Házas vagyok és próbáltak már többször is meghódítani annak ellenére hogy tudták hogy nem vagyok független
2021. okt. 28. 19:59
 2/40 anonim ***** válasza:
57%

Akinek tabu, az hazudik!

Ha valaki szerelmes, az nagyon is körbejárja a témát, a hódítás meg a fogadókészségen múlik.

2021. okt. 28. 20:00
 3/40 anonim ***** válasza:
45%

A nőket többnyire nem èrdekli ha a férfi nős - mielőtt nyomnàtok a minuszt csak nèzzètek meg a kèrdèseket - a legtöbbükről ezt a férfiak is tudják és parkoló pàlyàra rakjàk a szeretőiket: àtjàrnak , utána vissza a csalàdhoz

Ha lehet akkor nem hagyja el a csalàdjàt ,( kivéve ha a felesège forszírozza a vâlàst ) mert egy ilyen ffnak nagyon tud fâjni a vàlàs, mind pénz , mind a gyerekei làthatósâga.

Èrdekes, hogy FFI szeretők esetèben nem ilyen hangos az oldal , két szèlsősèget tudom elkèpzelni , hogy leszarja , vagy pedig hogy belebegszik , nem hinnèm, hogy tudnak lavirozni mint a női szeretők

Ha megnèzitek a házas férfi emberek nem szoktak beirkàlni szeretőkröl , "jajj megtartsam e a szeretőm vagy elvàljak" ők ennèl sokkal rugalmasabbak

2021. okt. 28. 20:04
 4/40 anonim ***** válasza:
88%

"ha bele szeretsz, megpróbálod meghódítani"

Én ezt a részét nem értem. Ha azt érzem, hogy túl bizalmas, nem barátias kezd lenni a viszony, akkor visszalépek kettőt, elhívom a férjemet is találkozni, jegelem a kapcsolattartást.

Nem tini vagyok, hogy ne tudjam kontrollálni, hogy kibe szeretek bele.

2021. okt. 28. 20:07
 5/40 anonim ***** válasza:
75%
Tiszteletben tartom, de hát a szívnek senki és semmi nem tud parancsolni.
2021. okt. 28. 20:07
 6/40 anonim ***** válasza:
71%
Nem szeretnék bele házas emberbe, tudatosan kerülném.
2021. okt. 28. 20:23
 7/40 anonim ***** válasza:
80%
Tabu és nem hazudok. A közel 40 évem alatt nem voltam se szerető, se nem volt szeretőm.
2021. okt. 28. 20:31
 8/40 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy házasság jól működik, hiába kopogtat a harmadik. Ez ennyire egyszerű.
2021. okt. 28. 20:43
 9/40 anonim ***** válasza:
20%

Tabu oda vissza!

Egyetlen eset van amikor nem az az ha nyotott kapcsolatban vannak es ezt mind a ket fel egymastol duggetlenul kozli velem.

2021. okt. 28. 20:56
 10/40 anonim ***** válasza:
89%

Addig voltak nekem is kőkemény elveim, amíg meg nem történt. Addig én is ilyen vehemens, talpig becsületes dumát nyomtam.

Nem tudtam nem szeretni.

2021. okt. 28. 22:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!