Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férfi szűzesség a statisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi szűzesség a statisztikákban is emelkedik, akkor miért teszik a blackpillt, illetve az inceleket nevetségessé?

Figyelt kérdés

A tény úgy fest az, hogy egyre kevesebb férfi képes megfelelni a női igényeknek, komoly szelekció van folyamatban.

[link]

2021. okt. 28. 15:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tisztában vagy vele, hogy ez egy kitalált statisztika? Nemcsak a férfiak 20%-ának van kapcsolata, akár laza, akár komoly. És egyáltalán nem csak a jóképű, gazdag férfiaknak. Nézz körül a valóságban. Elég, ha kimész az utcára, bemész egy boltba, moziba, étterembe, felszállsz a buszra, stb. Rengeteg férfit fogsz látni barátnővel vagy feleséggel, akiknek a te elméleteid alapján esélye sem lenne erre. Őket is önként választják a nők, mert tudnak valamit, ami szimpatikussá teszi őket.
2021. okt. 28. 16:53
 22/41 anonim ***** válasza:
100%

Harminchétefincel meg a kérdező engem valami CSEDNEK gondolnak, a FELSŐHÚSZSZÁZALÉK tagjának, miközben fogyatékossággal élek és ennek ellenére is kellettem egy helyes, okos nőnek.

Kérdező, nyilatkozz, hogy ilyen esetekben van-e valami kivétel, hátha megmenthető a kapcsolatom és nem kell BEBÉTÁSODNOM, mert ha a barátnőm megtudja a FELSŐHÚSZSZÁZALÉK tényét, akkor biztos lelép valami MENŐ CSEDDEL és én csak leshetem a volt SZTÉSZIMET.

Viccet félretéve, ijesztő, hogy milyen tévképzetek élnek a fejetekben. :D

2021. okt. 28. 16:59
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

#21: Ne zavard össze szegényt! 5 éve nem látott élő embert anyucin kívül. Egyetlen kapcsolata a külvilággal az internet.

Emberek az utcán, férfiak nőkkel... Ne ijesztgesd, még a végén pánikrohamot kap!

2021. okt. 28. 16:59
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
#23 Néha elgondolkodok azért, hogy ezeknek van-e / volt-e anyjuk egyáltalán, amilyen gyűlölettel beszélnek a nőkről.
2021. okt. 28. 17:01
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Na hat rakd ossze a motort es irany csajozni. Mi a problema?
2021. okt. 28. 17:02
 26/41 A kérdező kommentje:

20

Ezek tényleg azt hiszik, hogy nincs életünk és azért vagyunk sikertelenek!

Idióta barmok!

2021. okt. 28. 17:10
 27/41 anonim ***** válasza:
0%
Ezek még kezdők, hallottatok volna engem nyilatkozni a nőkről és a párkapcsolatról, amikor még érdekelt a téma. Mióta van elfoglaltságom, hobbim, azóta béke van. :) Eszembe sincs foglalkozni azzal, hogy másnak miért van kapcsolata, nekem miért nincs, foglalkoztam én ezzel annak idején eleget. A kemények egyedül élnek, egyedül dolgozzák fel az élet nehézségeit, nem az, hogy szaladni haza a páromhoz, aztán sírni neki, hogy ez és ez történt, brühühű beszéljük meg, olyan jó kibeszélni magamból. Gyengusok!
2021. okt. 28. 17:10
 28/41 A kérdező kommentje:

27

Én is megtehetném, de örömöm lelem abban, hogy bosszantom a kis felszínes náci fajzatokat :)

Minden nap eszükbe juttatni emberileg mennyire hulladékok.

2021. okt. 28. 17:13
 29/41 A kérdező kommentje:

28

És nem csak a nőkre értem hanem a férfiak normi és chad osztályára is!

2021. okt. 28. 17:14
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

A Chadek mit tehetnek errol? Kapnak csokit, megeszik. Azokkal van baj, aki elhalmozza oket csokival....

37F incel

2021. okt. 28. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!