Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a férfi szűzesség a statisz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi szűzesség a statisztikákban is emelkedik, akkor miért teszik a blackpillt, illetve az inceleket nevetségessé?

Figyelt kérdés

A tény úgy fest az, hogy egyre kevesebb férfi képes megfelelni a női igényeknek, komoly szelekció van folyamatban.

[link]

2021. okt. 28. 15:07
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

9

Na itt vannak az eugenikus sivár lelkű szemetek. Hitler megveregetné a vállad te aljas!

2021. okt. 28. 16:00
 12/41 anonim ***** válasza:
100%
Te nevezel engem aljasnak, mikor te hibáztatsz egyfolytában mást a saját bénaságodért? :D
2021. okt. 28. 16:03
 13/41 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem aki a nők kötelező elosztásáról, a túl sikeres férfiak táborba zárásáról és hasonlókról fantáziál, az ne hitlerezzen.

2021. okt. 28. 16:03
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

"Hm vajon tényleg akörül forog az élet?"

A tied mindenképpen. Minden nap erről panaszkodsz, ezen filozofálsz, linkelgeted a videóidat és hirdeted az elméleteidet. Ne akard bemagyarázni nekem, hogy nem ez az abszolút top top #1 kérdés az életedben, és a többi incelében. Épp ettől nevetséges: senki nem agyal nálatok többet a nőszerzésen, de senki nem dug nálatok kevesebbet.

2021. okt. 28. 16:10
 15/41 A kérdező kommentje:

12

Ez nem bénaság. A kinézetedről nem tehetsz.

2021. okt. 28. 16:23
 16/41 anonim ***** válasza:
100%

#4 Voltam, gondoltam visszatérek ehhez az ízletes "women bad" szintű kérdéshez és belenéztem a linkelt youtube videóba.

Igénytelen, kiégett motoros csávó értekezik a nőproblémáról, miszerint:

- Nem a nők 80%-át dugja a férfiak 20%-a, hanem a nők 100%-a akarja magát dugatni a férfiak felső 20%-ával

- A nők számára egyáltalán nem vonzó a férfiak 80%-a

Ezután mutogat mindenféle statisztikát amikből nem igazán tud levonni semmilyen tanulságot, majd a végén odalöki lazán: Ez azért van, mert a nők gonosz HIPERGÁMISTÁK!

(A FELSŐHÚSZSZÁZALÉK kifejtése természetesen itt is elmarad. Pedig én is odatartozok, szeretném már tudni, mi a titkom)

A komment szekció még jobb. Magukat átlagos férfinak gondoló, hobbikkal, bárminemű szociális készségekkel nem rendelkező szerencsétlenek gyűlölködnek a nőkkel szemben.

Kérdező, én ezekkel egy sörre nem ülnék le, pedig qrvára türelmes vagyok a kissé szerencsétlen férfiakkal szemben.

Ellenben a magukat az Isten leképezésének képzelő élhetetlen szarokat nem bírom tolerálni. Innentől kezdve inkább azon kéne gondolkodni, hogy ha a többi férfi sem bír titeket elviselni, mit vártok a nőktől?

2021. okt. 28. 16:25
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

"A tény úgy fest az, hogy egyre kevesebb férfi képes megfelelni a női igényeknek, komoly szelekció van folyamatban."

Bevallom, hogy én itt akadtam el. Valaki elmagyarázza, hogy ezzel mi a társadalmi szintű probléma?

2021. okt. 28. 16:32
 18/41 A kérdező kommentje:

17

Az, hogy a férfiak 80%-a nem alapíthat családot, nem lehet gyereke és a szexet sem tapasztalhatja meg, ha ez a nőkön múlna? Jelenleg még van annyi társadalmi nyomás a nőkön, hogy a 20%-on kívül is leállnak férfiakkal, de ha ez a nyomás megszűnik mi lesz? Csak a 20% szaporodhat?

2021. okt. 28. 16:36
 19/41 anonim ***** válasza:
100%

#18: Igen. Igazából egy férfi is elég lenne, hogy a világ minden nőjét megtermékenyítse. A genetikai változatosság miatt kell a 20%.

A maradék 80 meg kihal. És? Mi ezzel a probléma?

Az elmúlt 100 évben a férfiak bebizonyították, hogy a házasság hazugság, a család felesleges, ők igazából csak bas2ni akarnak, következmények nélkül. Hűség, család és gyerek? Pláne házasság? Elég csak kimondani, és huss, a pasi eltűnt.

Most akkor mi a baj azzal, ha kizárólag spermahordozók lettetek, és a nők reális szempontok alapján választják ki a genetikailag legjobbakat?

2021. okt. 28. 16:46
 20/41 anonim ***** válasza:
0%

"Ne akard bemagyarázni nekem, hogy nem ez az abszolút top top #1 kérdés az életedben"

Nekem most az, hogy a Dell laptopom nem akar bebootolni a winfos 10 usb telepitorol. Linux live usb siman megy. De kell a touchscreen, es a Windows azt jobban kezeli. A billentyuzet is kuka, mert a szalagkabel leszorito alkalmatossag (az alaplapon) letort. Virtualis billentyuzet XFCE alatt eleg buta, emiatt is kene Windows a gepre (annak ellenere, hogy Linux parti vagyok). Tettem be egy WD SSD-t, egy hetig elketyegett Linuxszal, aztan ma reggel kifagyott, hard reset, aztan No Bootable Device - Please Restart System. Beinditom a Live usb-rol, nyomok egy df -h parancsot, aztan a /dev/sda-t elvitte a cica. Reboot, raulok az F2-re (kulso, vezetek nelkuli billentyuzeten), nem latja a BIOS az SSD-t. Setupban nem latszik. Osszehulyult az agya teljesen. Van egy masik gep, egy Asus is szetkapva, varja a potalkatreszt, hogy megjojjon. Jovo heten lesz osszerakva, Linuxszal. Nincs touchscreen, arra nem kell Windows. De bele fogom probalni a Dellbol az SSD-t, hogy abban mit muzsikal.

A motorom tavaly november ota van szetkapva. A fenyezes kesz, polirozni kene, de nincs kedvem. A blokkot is szet kell huzni, kotyog a csapagy a kuplung feloli oldalon. Az olajat is fossa, szimering, tomites.

Szoval az incelseg egy eletstilus, megtanultam adaptalodni, emiatt nem #1 kerdes. Ez van, ez az utam....

37F incel

2021. okt. 28. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!