Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék egy ilyen kettős helyzetben?
Párommal már együtt vagyunk egy pár éve és nagyon szeretem is, sőt úgy érzem évről-évre egyre jobban. De sajnos nekem van egy rossz adottságom, mégpedig az, hogy trikofiliám miatt szexuálisan csak akkor tudnék teljesen kiteljesedni, ha páromnak rövid haja lenne. De mióta együtt vagyunk azóta átlagosan hátközépig érő.
Egyszer még a kapcsolatunk elején sikerült lebeszélni vele, hogy hadd vágjak én a hajából. Nem akartam telhetetlen lenni, ezért csak lapocka felső harmadáig vágtam vissza és elég dühös lett, amiért olyan sokat vágtam belőle(előtte csípőig ért a haja).
Szóval azóta nem igazán próbáltam beszélni vele erről, annyit tudok, hogy felnyírás érdekli, de fél tőle. Szerintetek hogy álljak elé azzal, hogy szeretném ha változtatna a külsején? Mint láthatjátok én igyekszem elfojtani, de ott motoszkál bennem, főleg mikor szexről van szó.
Én annak örülnék a legjobban, ha sikerülne úgy beszélni vele a filiámról, hogy közben nem ijedtséget vagy undort keltek benne, hanem elfogadást, netán vágyat arra, hogy levágjuk a haját.
A kettőség miatt viszont félek nyíltan beszélni róla. Eddigi kapcsolataimban is elég vegyes volt a fogadtatása ennek és sajnos a mérleg nyelve a negatív fogadtatás irányába billen...
Minden ezek ellenére amúgy boldog vagyok vele, de szeretnék többet, sokkal többet nyújtani neki szexuálisan, mert megérdemelné.
Teljesen elcseszett vagy, ha emiatt nem érzed a nemi életed teljesnek.
Írom ezt úgy, hogy szeretem a rövid hajam, soha nem növeszteném meg. Másét viszont szívesen megcsinálom, máson tetszik a hosszú.
De mit tudsz ezen szexuálisan izgatónak látni? Mi a különbség? Nem a haját dugod. Szép és jó az elfogadás, de ezzel az ilyen-olyan "fíliások" csak bátorítást kaptak.
Esetleg beszélj vele arról, hogy neked nagyon tetszik a rövid haj, és mi lenne, ha vennétek egy parókát, amit egyszer felvehetne a kedvedért. Lehet, hogy neki is megtetszene a haj, és le is vágatná. De ha nem, akkor ott a paróka...
Viszont nincs jogod eldönteni, hogy milyen haja legyen, akkor se, ha te ezt a beteg fejedben azzal kötöd össze, hogy jobb lenne a szex. Neki nem lenne jobb.
Neked van bármiféle fíliád? Mert láthatóan fogalmad sincs arról, hogy milyen mikor szexuális izgalmat vált ki belőled valami. De akinek a csöcsök és segg körül forog minden annak egyszerű, én is szeretnék ilyen egyszerű lenni.
És igen is tudom, hogy jobb lenne nem csak nekem, de neki is, volt olyan barátnőm, akivel ez nyitott lehetett és egészen más. Ezen paróka nem segít, nem is érted a fília alapját. Akiktől meg annyira rettegsz az a fetisizták. Kevered a szezont a fazonnal.
Az első együttléten is hosszú volt a haja, mégis rendesen tudtad élvezni. Most mi változott?
Sosem értettem az ilyen embereket nemtől függetlenül, hogy pl. nem szereti a cigit, de amíg felszedi az illetőt eltűri a füstjét, de miután már együtt vannak mondja, hogy szokjon le. Vagy pl. túl sovány és megkéri, hogy hízzon már, mert ő a vastag combokra izgul.
Szerintem nagyon gáz.
Saját tapasztalat:
Az exem a szőke hajra és a nagy mellekre izgult, de én kismellű barna hajú vagyok.
Mondta, hogy jó lenne, ha befesteném a hajam szőkére és azért akarta, hogy fogamzásgátlót szedjek, mert azt olvasta attól nő a mell.
Gyakran felhozta, hogy milyen jó lenne, ha nagyobb mellem lenne és az ösztrogén segítene rajta, jobb lenne a sz#x, mert erősebb vágyat érezne irántam. Hasonló kibúvó szavakat használt, mint te, hogy többet akar nyújtani az ágyban,a legjobbat, azt akarja hogy jól érezzem magam..stb
Bármennyire is van szépítve
baromi rosszul esett és úgy gondolom, hogy az adott ember a külsejével együtt szereti meg a másikat. Aki változtatni akar a párján, gondolkozzon el egy kicsit.
Nettó érzelmi zsarolás, hogy akkor jobb lenne a szex neki is. Ha szeretnéd, akkor nem mondanál ilyet. Nincs jogod ilyen szinten uralni a testét, tök mindegy hogy mi a kifogás, fília, fétis, anyámtyúkja, senkit nem érdekel. Megkérdezheted, hogy nincs-e kedve levagatni a haját, mert neked úgy tetszene. De ennyi. Innentől jön a hiszti, a zsarolás.
Lehet, hogy a párod meg csak egy 190 cm-es, kigyúrt, 20 cm-es farkú brazil félistennel tudna szexuálisan kiteljesedni. De ez van, a valóság kegyetlen, a legtöbb ember eljut oda, hogy ne csak a külsőt nézze a másikban.
Azt még soha nem fogom megérteni, hogy ha ennyire tudod, hogy téged az egész nőből csak pont a rövid haja érdekel, akkor minek jössz össze hosszú hajúval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!