Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2. 0-es pdtdi A3-asom emelkedő...

Gabor8308 kérdése:

2. 0-es pdtdi A3-asom emelkedőn, álló helyzetben, meleg motorral, ütemtelenül enyhén rázza a kasznit . Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
A jelenség bármilyen hőmérsékletű motorral érezhető volt álló autóval, de kettős tömegű lendkerék csere után szinte kizárólag erre az állapotra korlátozódott.

#2.0 PD TDI #2.0 pdtdi ráz #2.0 pdtdi remeg #2.0 pdtdi kettős tömegű lendkerék
2017. febr. 2. 10:06
 1/5 anonim ***** válasza:
pedig én is lendkerékre gondoltam volna elsőre. motortartóbakok rendben vannak ?
2017. febr. 2. 20:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt tudomásom szerint nem nézték még meg a szerelők. Köszönöm a tippet!
2017. febr. 3. 07:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a baja hogy 2.0 pdtdi, nem szabad megvenni , amíg teheted add el, jönnek elő a gondok! km óra állás? évjárat?
2017. febr. 24. 18:01
 4/5 A kérdező kommentje:

Jelenleg 144e km-en áll, és 2006-os modell (tekerve nem volt, ismerőstől lett vásárolva)

A kettős tömegű hangja újra előjött, olyannyira hogy 2-esben alapjáraton terhelve olyan hangos, hogy a hétvégén már el sem mertem vele indulni, a rázkódáshoz pedig már emelkedő sem kell...hétfőn újra szerviz...

2017. febr. 25. 13:51
 5/5 kariiii92 válasza:
Sikerült megoldani? Ugyanez s problémám van Audi A4 1.9 pdtd. Szakértö szervíz “Bosch car service” nem tudjs mitöl lehet...:(
2019. febr. 11. 04:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!