Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első randin illik elmondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin illik elmondani, hogy már 50+ prostival voltam?

Figyelt kérdés

2021. okt. 27. 11:19
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy nem csak a ronda lúzerek járnak, sőt általában azoknak nincs merszük elmenni ennyit krvázni. Elég sok gazdag, akár jóképű pasas jár, persze nem az útszéliekhez, meg van az a kategória mikor a családapa is eljárogat mert már megunta az asszonyt.
2021. okt. 29. 18:23
 32/42 anonim ***** válasza:
35%
Lehet,hogy illene,de semmi esetre se mond!Talán még később sem.Min változtat a darabszám? Amikor úgy alakul,hogy valamit kell mondani,akkor pedig,a voltam már nővel is megfelel.Sokkal fontosabb,hogy most,mi van,illetve,mi lesz!
2021. okt. 30. 22:26
 33/42 anonim ***** válasza:
49%
#32 miért, mivel volt még? Kenguruval is? :)
2021. okt. 30. 22:39
 34/42 anonim ***** válasza:
26%
33-as!Minek írsz,ha nem érdekel a kérdés?Ugyanis,nem arra válaszoltál.Egyébként pedig,a kenguruval,az kivel és nem mivel.Szóval,van olyan,hogy mivel,mert már olyat is hallottam,hogy a kerékpárjával.Az a mivel.Kivel esetén,bizony lehetett volna kecskével vagy kutyával is.Esetünkben,ezt nem kell elmondania,hogy kivel vagy mivel NEM volt.Annak,nincs jelentősége.Vagyis,randin,bizony elég azt mondania,hogy volt már nővel.Egy esetleges,további kérdésnél lennének a tagadások.Kerékpárral sem,állattal sem és fiúval sem.A kérdés,egyébként,az volt,hogy illik-e elmondani az első randin?Talán,arról is írhatnál,ha már jelenléteddel megtiszteled ezt az oldalt!
2021. okt. 31. 09:44
 35/42 anonim ***** válasza:
95%

#34 (33 vagyok) a véleményemet már az elején kifejtettem, és akkor sem értettem, hogy ezzel azt fejezné ki, hogy mennyi pénze van, vagy mennyit spórolnak meg ha nem kell rájuk költeni...

Egyébként felnőtt nő egy felnőtt férfival kapcsolatban logikusan feltételezheti, hogy volt már nővel. Ami a múltja, az ő dolga...

De ha már az a kérdés, hogy ki tudja hol felszedett hivatásosok által közvetve is, de szeretnék-e valami nemi bajt, hát kössz, hogy szòltál. Ha egyébként olyan a férfi személyisége, nem zárkózom el az ismerkedéstōl, de ha többet szeretne, akkor azért egy szűrővizsgálatot ejtsen már meg. Ez is hozzátartozik a korrektséghez, ha már ennyire becsületes. Ami azért valljuk be tisztelendő, és ritkaság.

A kenguruval kapcsolatban az észrevétel viszont jogos :)

2021. okt. 31. 10:25
 36/42 anonim ***** válasza:
Kedves 35-ös!Köszönöm,hogy reagáltál!Menjünk sorjában!Valóban lényegtelen,hogy így mennyi pénze van,meg mennyit spórol stb.Az is igaz,hogy feltételezhető,hogy egy felnőtt férfi,volt már nővel.Tutinak azért,nem tuti.A darabszám,az más kérdés.Tehát,ha a mostani randipartner,a második kapcsolata,akkor is kaphatott,valamilyen nemi bajt az elsőtől.Ilyen alapon,akkor darabszámtól függetlenül ejtsen meg egy vizsgálatot? Meg,mi a határ darabszámban? Egyetlen előző kapcsolat esetén nem,50+ kapcsolat után,kötelező a szűrés? Meg az eredeti kérdés.Illik-e bevallani az első randin? Illik?Nem illik,de célszerű?Illik és vallja be,mind az ötvenet vagy csak a tizedét stb?
2021. okt. 31. 19:55
 37/42 anonim ***** válasza:
95%
Azért kisebb a kockázat a szomszéd lánynál, mint hivatásosok esetében, akik ki tudja hány másik férfival volt előtte. Nem a "kapcsolat" darabszáma a problémám, hanem a jellege.
2021. okt. 31. 20:05
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
A kockázat,matematikailag nézve,valóban,igaz! Szóval,50+ kapcsolat után,menjen szűrésre,a szomszéd lány után,nem.Esetleg,akkor is?
2021. okt. 31. 20:10
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ, ki a szomszédlány :)

Ha tudom ròla, hogy a fél falu megvolt neki, akkor igen, legyen kedves akkor is.

Habár ha egy alkalmas kapcsolatot keres, 51.-nek, nem én vagyok a megfelelő célszemély.

2021. okt. 31. 20:54
 40/42 anonim ***** válasza:
Ha egészséges vagy és felhagytál vele, akkor semmiképp. Mert egy normális nő valszeg elküld melegebb éghajlatra....
2022. máj. 2. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!