Érdemes vagy illik háznézés után elmondani, hogy ha biztosan nem veszem meg az ingatlant?
Nálam 2 lehetőség jöhet szóba, mivel a háznézés előtt alaposan átnézem a hirdetés és GoogleMaps-on még a környéket is:
Odamegyek és ha a hirdetés megtévesztő volt, mert nem a valóságot tükrözte, akkor simán megmondom, hogy köszönöm, de a hirdetés alapján nem ezt vártam, részemről tárgytalan. És érzékeltetem, hogy ÉN haragszom,mert az ÉN időmet rabolták.
Ha az ingatlan a hirdetésnek megfelelő, de mégis bizonytalan vagyok és még vannak címek, amiket meg akarok nézni, akkor azt mondom, hogy "Köszönöm, X időn belül jelentkezem, ha az önökére esett a választásunk!"
Ha ezek után valaki még "nekem esne, hogy raboltam az idejét" azt megfelelő szövegkörnyezetben elküldeném az anyjába. Nehogy már kötelességem legyen megvenni valamit, csupán azért, mert megnéztem! Ez vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!