Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdekelne titeket egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdekelne titeket egy olyan könyv, ami részletesen kifejti a csajozás titkait?

Figyelt kérdés
Amiből a fiúk megtanulhatnák, mik azok az alapvető hibák, amiket elkövetnek, és mit tegyenek, hogy ne kövessék el?

2021. okt. 27. 10:17
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%

9-es ha te ennyire úgy érzed, hogy neked jól meg kell aszondani a tutit, akkor minek a herótnak írsz ki ide kérdést? Akkor ne gyakorizz, hanem írjad a könyved, vagy csinálj YouTube csatornát.

Amúgy szánalmasan nevetséges vagy. Úgy írsz a csajozásról, mintha valami videojáték lenne. Elrontani bQszdmeg... nem egy süteményreceptről van itt szó!

2021. okt. 30. 11:38
 12/26 A kérdező kommentje:

A hozzászólásokból ítélve azért egyeseknek szüksége lenne erre a könyvre, annak ellenére, hogy azt hiszitek, ti mindent tudtok :D Habár tény, minden én sem tudhatok.

#10: "szerintem ott rontják el", vagyis csak sejtésed van. Meg amúgy nincs ilyen, hogy kinek, mi a szintje :D Ez csak egy hülye berögzülés. Csúnya srácnak is lehet bombázó nője, HA tudja, hogyan kell csinálni. NEKED sosem volt bajod a csajozással, másoknak viszont van.

Nekik úgy érzed ennyi elég, hogy "határozottnak kell lenni"? Ez szerinted érdemi segítség lehet valakinek?

Pszichológushoz is ezért járnak az emberek, hogy azt mondja nekik: LEGYÉL JÓL, mert amúgy egy szánalmas szar vagy.

#11: nyilván a könyvet nem ingyen osztogatnám, ez a kérdés meg egy közvéleménykutatás, hány olyan fiú van, akit érdekelne manapság egy ilyen téma, és áldozzak-e rá az időmből, vagy hagyjam veszni a sorsukat, ha őket sem érdekli saját maguk. YouTube csatornát nem fogok indítani, mert nincs időm videózgatni, ráadásul a lényeg, a fő mondanivaló általában nem szokott átjönni az ilyen videókból.

De most akkor videójáték vagy süteményrecept? :D A csajozást igenis el lehet rontani, ahogy minden mást az életben. Döntéseket hozol, miközben próbálsz közelebb kerülni egy lányhoz, és ha sorozatosan rossz döntéseket hozol, akkor veszíteni fogsz. Legalábbis abból a szemszögből nézve, hogy össze akartál jönni az adott lánnyal.

Mondják ugyebár, hogy nincs jó, vagy rossz döntés... nos, ha visszaemlékszem a korábbi próbálkozásaimra, ezt utólag simán megcáfolom, mert csak rajtam múlt volna, hogy hozok-e olyan döntést, amivel akkor, ott megalapozhattam volna a csajjal akár egy barátság extrákkal dolgot.

2021. nov. 2. 13:08
 13/26 anonim ***** válasza:
0%
Na akkor te nagyon okos! Mit tanácsolnál Susan Boyle-nak, hogy felszedjen TÉGED.
2021. nov. 2. 13:11
 14/26 A kérdező kommentje:
A könyv a csajozásról szól, nem a fiúzásról. Arról majd ír valaki más ;) Mellesleg egy kevésbé vonzó külsejű nőnek nehezebb fiút találni, mint fordítva.
2021. nov. 2. 13:24
 15/26 Lazy Lover ***** válasza:
27%
Csúnya srácnak is lehet bombázó nője.... álmodban igen
2021. nov. 2. 13:31
 16/26 anonim ***** válasza:
57%

Miért lenne más? A nők szerinted nem a szexuális vonzalom alapján döntik el, hogy bejön nekik valaki?

Taníts Mester... szerinted a nőknek mi számít, ha nem a vonzalom?

2021. nov. 2. 13:39
 17/26 A kérdező kommentje:

#15: ha most álmodom, akkor valóban :D Attól, hogy te egy ilyen hitrendszerben élsz, a valóság még nem így néz ki. Én már tapasztaltam, te még nem.

#16: persze, hogy nem szexuális vonzalom alapján döntenek :D Ez is csak egy idióta sztereotípia, amit egyes apuci-kicsilánya csajok csak erősítenek, de ezeknek azért számít, hogy a rövidéletű pasijuk egy alfahím legyen, mert a kirakatban jól mutat. Egyik magamutogató bombázó sem akarna olyan pasival kavarni, akit mondjuk cikiznek valami miatt a többiek, de mint mondtam, van tapasztalatom. Én sem vagyok egy adonisz, és nem is akart velem egy bombázó sem járni, de mai napig van példa "barátság extrákkal"-ra.

Egyébként tudományos tanulmányok is vannak róla, hogy a nők alapjaiban teljesen máshogy viszonyulnak az ellenkező nemhez. A férfiaknál jellemző elsődlegesen a szexuális vonzalom, vagyis a meglátom-és-meg-akarom-dugni ösztön, a nők alapjáraton nem így működnek, ennél sokkal összetettebb, intellektuálisabb a beállítottságuk.

2021. nov. 2. 14:11
 18/26 anonim ***** válasza:
47%
Kérdező, már most akkora baromságokat írtál, hogy nem érdemelsz több szót. Írjál könyvet. Csinálj amit akarsz. Tudományos tények... Szerinted nem azzal akarnak dugni, aki tetszik nekik? Édes istenem!
2021. nov. 2. 14:39
 19/26 Lazy Lover ***** válasza:
33%
Csak mantrázod a hülyeséget nagyon nem így működnek a dolgok....
2021. nov. 2. 15:01
 20/26 A kérdező kommentje:

#18: mit nem értettél azon, hogy "tudományos tanulmány"? Nem én találtam ki, hanem olyanok, akik nálam okosabbak... Konkrétan az is ide tartozik, hogy a női megcsalás sokkal komolyabb, mint a férfi, mert a nő érzelmi alapon vonzódik egy másik férfihoz, míg a férfi elsősorban a külső miatt fekszik le egy idegen nővel.

Ezek tények, akkor is, ha te minden erőddel próbálod cáfolni :D Tipikus egyenesen a falnak módon viselkedsz, aki saját rossz tapasztalataiból akar kiindulni, és sosem fogsz tudni ennél szélesebb körben látni, ha csak a saját igazadnak hiszel ;)

2021. nov. 23. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!