Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekelne titeket egy olyan könyv, ami részletesen kifejti a csajozás titkait?
#1: valójában ez egy tévhit. Minden nő másnak érzi magát, de alapvetően, azon a téren, hogy hogyan viszonyulj hozzájuk, hogy garantált sikered legyen, minden nő egyforma.
#8: ahogy írtam, a könyv nem azt tanítja meg, hogyan csajozz, hanem azt, mit tegyél annak érdekében, hogy felismerd a hibáidat, és ne kövesd el minden egyes alkalommal ugyanazt, közben hibáztatva a társadalmat, mindaddig, amíg meg nem öregszel.
Én tapasztaltam a különbséget a sikertelen és sikeres csajozás között. Legalább 50 lány utasított vissza iskolás koromban, most pedig már ott tartok, hogy én döntöm el, fel akarok-e szedni valakit, és nem, nem vagyok gazdag.
Ez az érzés az, amit megpróbálnék átadni a fiatalabb korosztálynak, hogy már időben felismerjék, mi az, amit elrontanak, mielőtt saját maguk indokolatlan önmarcangolásába zuhannának, esetleg egy rossz párkapcsolatban ébrednének rá, mit hagytak ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!